Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa valjda, ali ne mogu da kazem da je proslo skroz...jos s vremena na vreme osetim takav tup bol, pa onda ode...i opet tako...valjda te kontrakcije...samo danas je blazi intenzitet u odnosu na nocas :sad2::sad2::sad2:
jesi i ti tako nesto osecala u drugom trimestru? a uopste se nisam naprezala juce, pa da kazem da je od toga...

Ja sam u 1om trimestru imala mucnine i do 6 puta na dan sam povracala, u drugom trimestru redovno na svakih 2h sam trcala u WC bilo dan, bilo noc i imala sam te bolove o kojima ti pricas! :aha: a sad u trecem trimestru sam ogromna, gegam se i imam one kontrakcije... tako da nista ne brini u svakom delu trudnoce te neko ludilo ceka :hahaha: :cmok: :cao:

Ja sam u 1om trimestru imala mucnine i do 6 puta na dan sam povracala, u drugom trimestru redovno na svakih 2h sam trcala u WC bilo dan, bilo noc i imala sam te bolove o kojima ti pricas! :aha: a sad u trecem trimestru sam ogromna, gegam se i imam one kontrakcije... tako da nista ne brini u svakom delu trudnoce te neko ludilo ceka :hahaha: :cmok: :cao:

hvala ti draga :cmok:
nadam se da je tako i kod mene :sad2:

Bananice,
To su ti kontrakcije,neznam koja si bese nedelja :think: u prvom tromesecju je to normalno,u drugom se isto javlja bar je tako kod mene,ali ja moram da pijem lekove,u svakom slucaju odmaraj vise,i napomeni doci to,jer svake vrste kontrakc smetaju bebi,sad sve zavisi od doce i od zene kako to podnosi,za mene je bolje dati lekove tako da i bebac bude miran,tj dobro a i mama da bude bez bolova tj da uziva u trudnoci a ne da se muci!Pozz

Devojke nije bas svaki bol kontrakcija..postoje kontrakcije koje necete ni osetiti..opet kasnije u trudnoci su sve jace posebno pred kraj..to je kad vam se stomak stvrden ko kamen i drzi tako neko vreme , pa popusti, i sve tako..ako imate neka ziganja mozda jeneka upala..obavezno recite doktoru, oni na uz mogu da vide da li se radi o kontrakciji..da ne bi sad bas za svaki bol mislile jao kontrakcija...a ima i toga da se telo menja, sto rece bananica, pa mora i da boli..ako ti i dalje traje taj cudan osecaj i tup bol, ja bih ti savetovala da odes kod lekara nebitno sto nije vreme za pregled...predostroznost nije na odmet, pogotovo ne sada..a sad aj svima kiss odo da merim kontr...:cao:

Bananice,
To su ti kontrakcije,neznam koja si bese nedelja :think: u prvom tromesecju je to normalno,u drugom se isto javlja bar je tako kod mene,ali ja moram da pijem lekove,u svakom slucaju odmaraj vise,i napomeni doci to,jer svake vrste kontrakc smetaju bebi,sad sve zavisi od doce i od zene kako to podnosi,za mene je bolje dati lekove tako da i bebac bude miran,tj dobro a i mama da bude bez bolova tj da uziva u trudnoci a ne da se muci!Pozz

hvala bonzita i natasa :cmok:
ja sam sad u 19. nedelji. do sad nisam imala ovakvih bolova, osim jednom u prvom tromesecju i to je proslo isto tako preko noci.
nemam pojma sta da radim...nije kao juce, ali nije ni da prolazi skroz.
jos me pored svega toga dole sve nesto i ziga i probada :sad2:

Evo i nas :lol:
Bebac je super,hvala bogu,arterije rade super,otkucaj srca 127,i to je jedna velika beba 1300gr :klap::klap: ljubi ga majka,ja sam presrecna :lol: ,isto mi je radila ona doktorka sto je i prosli put,danas je nesto bila ljubaznija,nije mogla da nam kaze koliko je dugacak ali kilazu jeste.Kaze ste sigurni da 19juna je kad se desilo oplodjivanje,ja kazem ginekol je tako rekao,kaze da je napredan enzo.Super ,sad mi je lakse :manikir::D

Da,rekla si mi,al ja sam se plasila zbog te arterije,a i nismo uopste znali koliko je tezak,na prvom ultrazv je bilo 66mm,i od tada nisu nam uopste rekli koliki je,lakse mi je sad,u petak idemo kod ginekologa,a u ponedeljak na 4D,uradicemo filmic,da vidimo mali sta radi unutra :lol: i imacemo slikice :super:
A da glavica mu je dole,i ledja na desnoj strani,imamo slike samo mozga,dopler sto je radila,i srce,a slike bebca nemamo,nema veze,najbitnije je da je on dobro!
Margo kako si nam ti?:kiss::kiss::kiss:

Sedi u kucu,i pusti neki film,uzivaj,sutra ces napolje,sad odmaraj :rtfm:

Bananice,
kako se sad osecas,jer ti bolje?

Jeco 90,
Kako je,sta su ti rekli,kad ce bebac?:kiss:

Angi,
Kako si nam danas?Sigurno si negde od skitala cimù te nema ,nista neslusas,moras da odmaras :rtfm: a i vetar je napolju!Cuvaj se :cao:

Evo me...
Bila sam kuci ceo dan...pisala sam jutros...

Sad smo bli do banke i Meka, tu nam je blizu...

Osetim da je baba veca, tj. pocela sam da osecam kad stojim onaj pritisak i imam osecaj da mi je stalno pritisnuta besika...
Sutra cu da zovem da vidim kad dr moze da nam "uslika" bebu na 4D...Jedva cekam...

Bonzita,

Bas je veliki bebac...Prema kalendaru na riditelj portalu toliki bi trebalo da je oko30.te nedelje, tj. 29+nesto...Napredan deckic...
Slikala sam stomacic, pa cu da okacim kad prebacimo na komp:)

Evo i nas :lol:
Bebac je super,hvala bogu,arterije rade super,otkucaj srca 127,i to je jedna velika beba 1300gr :klap::klap: ljubi ga majka,ja sam presrecna :lol: ,isto mi je radila ona doktorka sto je i prosli put,danas je nesto bila ljubaznija,nije mogla da nam kaze koliko je dugacak ali kilazu jeste.Kaze ste sigurni da 19juna je kad se desilo oplodjivanje,ja kazem ginekol je tako rekao,kaze da je napredan enzo.Super ,sad mi je lakse :manikir::D

Bravoooo pisonjaaa!!! :D lepa velika beba, kao i nasa Maki :klap: super :heart:

Hvala :cao:
Kako ste nam vi danas?Kakav je pritisak?

Dobro sam, ne merim ga uopste pa sam rasterecena... ipak cu ga izmeriti sutra po prvi put opet, ali me iskreno bas briga, pijem lek i ok sam... :cao:

Sad smo bli do banke i Meka, tu nam je blizu...

Mljaaac... :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back