Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tako kazu....ima to i losih strana......stalno su me muvali klinci neki a frajeri mojih godina su mislili da sam klinka......:rotf:....

Eh a mene su uvek muvali stariji jer su mislili da sam starija no sto jesam... :roll: ali to samo dok sam bila mladja, sad se vala vidi da imam 23 iako mi i dalje daju malkice vise... ali nista posebno... ;)
A vala za klince to je stvarno glupo, ali frajerima mozes i da dokazes da nisi klinka! :hahaha:

bonzita....gde si pobegla........

Pokusava da postavi slikicu, ja joj malo pomazem! :manikir: pa cekam da vidim dal smo uspeli nesto! :cmok:

Eh a mene su uvek muvali stariji jer su mislili da sam starija no sto jesam... :roll: ali to samo dok sam bila mladja, sad se vala vidi da imam 23 iako mi i dalje daju malkice vise... ali nista posebno... ;)
A vala za klince to je stvarno glupo, ali frajerima mozes i da dokazes da nisi klinka! :hahaha:

Pokusava da postavi slikicu, ja joj malo pomazem! :manikir: pa cekam da vidim dal smo uspeli nesto! :cmok:

sad me bas briga za frajere....navatala sam muza...:hahaha::hahaha::hahaha:....
a i ovako trudna izgledam malo ozbiljnije.....

Sestra je bila kod doce,dala joj mamavitu da pije,i ginipral,tako nesto,jer ponekad oseca bolove,sad me zanima dali ima neka od vas sto pije ginipral i dali jos neki lek koristi snjim,kazu da hoce srce da ubrzano da lupa!
Vadila joj krv za krvnu sliku i za triple test,i urin,bebac je napredan,ima 200gr,ljubi ga tetka,nije sigurna ali misli da je decko :lol: videcemo za mes dana :zurka::pivce:

ja sam pila gynipral, a dali su mi i verapamil da bi sprecio tremor tj drhtavicu i to lupanje, ali ja ga nisam pila jer prolazi kroz pupcanik a i bebi moze da bude lose od njega, ali brzo se naviknes na lek tako da moze malo da se izdrzi bitno je da se jede ili pre ili odmah posle leka....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back