malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
cao....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja sto se prepucavam...
ljubimo vas!!! 

...neeeecuuuu joooosssss, nisam ni krevetac bebiju kupila...bas sam losa 

Eh kako me iznervira na temi svekrve...i ja sto se prepucavam...
debil...
Elem odosmo nas dve da lalamo drustvo!ljubimo vas!!!
![]()

Sat vremena mi je trebalo da pregledam sta ste sve nakucale...cccc i sad mi se prispavalo.
Danas smo se nasetali tj navozaliii..bila sam na ctg..sve ok, ali me sokirala babica koja mi je i drugarica, kad mi je gledala stomak. Kaze da cu da se porodim za nedelju ipo max......neeeecuuuu joooosssss, nisam ni krevetac bebiju kupila...bas sam losa
A u subotu ulazim u 37 nedelju...joj bas sam zbunjena...

iznenadjenje......![]()

Sat vremena mi je trebalo da pregledam sta ste sve nakucale...cccc i sad mi se prispavalo.
Danas smo se nasetali tj navozaliii..bila sam na ctg..sve ok, ali me sokirala babica koja mi je i drugarica, kad mi je gledala stomak. Kaze da cu da se porodim za nedelju ipo max......neeeecuuuu joooosssss, nisam ni krevetac bebiju kupila...bas sam losa
A u subotu ulazim u 37 nedelju...joj bas sam zbunjena...

Ljubimo i mi vas..Volim i ja vas!!! heheehe![]()

Uh dobro je uspela je!!!samo sto ti treba samo 1 slika i sto kaze margo smanjena
ali nema veze, meni vala ne smeta ni ovako!
[/QUOT
Pa ti si mi rekla 21inch.Kako da smanjim sad?![]()

ajde probaj da obrises ovu tvoju poruku......da li ti se sad pojavilo izmeni......Kako da brisem slike???Nemogu ni da ih smanjim![]()
Uh dobro je uspela je!!!samo sto ti treba samo 1 slika i sto kaze margo smanjena
ali nema veze, meni vala ne smeta ni ovako!
[/QUOT
Pa ti si mi rekla 21inch.Kako da smanjim sad?![]()
Pa ja uvek stavljam 21 inch i bude kao ona slika kao kad me zaprosio kad kliknes na nju![]()
bas cudno... elem nemoj bre nista da diras!
morala bi sve ponovo da radis samo sto bi stavila na 17inca a ne 21...
![]()
neznam kako da izbrisem 

lepo nam spavajte 

sad se razmisljam da pozovem Goranovog brata da me vozi u bolnicu, toliko me stomak boli i to skroz dole...Jel znas ti da smo ti i ja isto godiste?Pa se sad nesto mislim, nije lud onaj kineski kalendar. Ti i ja imamo isto godina, u istom mesecu smo ostale trudne, i obe nosimo decake.
![]()