Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sat vremena mi je trebalo da pregledam sta ste sve nakucale...cccc i sad mi se prispavalo.
Danas smo se nasetali tj navozaliii..bila sam na ctg..sve ok, ali me sokirala babica koja mi je i drugarica, kad mi je gledala stomak. Kaze da cu da se porodim za nedelju ipo max...:lol::lol:...neeeecuuuu joooosssss, nisam ni krevetac bebiju kupila...bas sam losa :hahaha::hahaha:
A u subotu ulazim u 37 nedelju...joj bas sam zbunjena...

Sat vremena mi je trebalo da pregledam sta ste sve nakucale...cccc i sad mi se prispavalo.
Danas smo se nasetali tj navozaliii..bila sam na ctg..sve ok, ali me sokirala babica koja mi je i drugarica, kad mi je gledala stomak. Kaze da cu da se porodim za nedelju ipo max...:lol::lol:...neeeecuuuu joooosssss, nisam ni krevetac bebiju kupila...bas sam losa :hahaha::hahaha:

iznenadjenje......:cao:

Hehehehe pa mozda bebiron dodje ranije! :super: :klap:

Ljubimo i mi vas..Volim i ja vas!!! heheehe:zag:

:heart: :cao:

Uh dobro je uspela je!!! :klap: samo sto ti treba samo 1 slika i sto kaze margo smanjena :D ali nema veze, meni vala ne smeta ni ovako! :cmok:[/QUOT
Pa ti si mi rekla 21inch.Kako da smanjim sad?:besna:

Pa ja uvek stavljam 21 inch i bude kao ona slika kao kad me zaprosio kad kliknes na nju :eek: :think: bas cudno... elem nemoj bre nista da diras! :mrgreen: morala bi sve ponovo da radis samo sto bi stavila na 17inca a ne 21... :cao:

ih bre al ste vi kuckale :)
kao da me nije bilo godinu dana
mene probudila uzasna gorusica i sad ne mogu da spavam,poludecu vise a nista mi ne pomaze
Natasa,meni je jedna babica dan pred termin rekla ma nema sanse ti da se porodis jos 10 dana a ja se porodila sutradan,tako da opusti se ,i njima se desi da pogrese :)

jao kockice idi odma kod doktora!!!!!
to što te boli stomak ne mora ništa da bude,ali idi, bolje, nek te pregledaju, nije na odmet, pa ako treba vratiće te kući,ali nek te pregledaju
p.s. i javi šta su ti rekli!!!!!

Poslednja izmena:
Jao mame, sram da vas bude, do 3 sata kuckate.....a odmor i to????
I samo da vam kazem - cula sam da kako vi spavate tako ce vam i bebac kad se rodi.....pa vi kuckajte do 3 (ma, ne slusajte me, ja sam samo ljubomorna sto se vi do ta doba zabavljate a ja u 10 mrtva umorna)

Kockice - sretno, nadam se da nije nesto lose....javljaj odmah molim te kako si prosla (predpostavljam da si otisla na pregled)

Pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back