- Poruka
- 20.599
pise ona samo nece da prizna.....![]()
Ma nek piseee...
bolje da pise, nego da je zaboravna kao mi 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pise ona samo nece da prizna.....![]()
bolje da pise, nego da je zaboravna kao mi 
Evo i nashe pishe...
Ova manja duz je pisa, a ova veca butna kost...Ma da vam ne pricam kako je tata poratstao do plafona...A doca ga lozi: Vidi pishe, do pola butne kosti, jos kad bi tako i dalje rastao![]()

.....mazi tibicu od mene......Ma nek piseee...bolje da pise, nego da je zaboravna kao mi
![]()
![]()
......
nepisem 
...verujem ti.....
neka....bar neko prati sve sta se desava.....
bonzita.........
Ti si ljubomornanepisem
![]()

samo vas dve uzivajte!!! 
......sve ce ti biti jasno kad me budes videla.......
kad smo moj muz i ja isli da gledamo stvari za vencanje prodavacice po radnjama su nas pitale da li kupujemo za maturu.........

....tako kazu....ima to i losih strana......stalno su me muvali klinci neki a frajeri mojih godina su mislili da sam klinka..........

bonzita....gde si pobegla........
pa cekam da vidim dal smo uspeli nesto! 
probacu sutra

Jooj kockice,nevrediprobacu sutra
![]()
![]()

Eh a mene su uvek muvali stariji jer su mislili da sam starija no sto jesam...ali to samo dok sam bila mladja, sad se vala vidi da imam 23 iako mi i dalje daju malkice vise... ali nista posebno...
A vala za klince to je stvarno glupo, ali frajerima mozes i da dokazes da nisi klinka!
Pokusava da postavi slikicu, ja joj malo pomazem!pa cekam da vidim dal smo uspeli nesto!
![]()

....sad me bas briga za frajere....navatala sam muza.......
a i ovako trudna izgledam malo ozbiljnije.....

...
......Sestra je bila kod doce,dala joj mamavitu da pije,i ginipral,tako nesto,jer ponekad oseca bolove,sad me zanima dali ima neka od vas sto pije ginipral i dali jos neki lek koristi snjim,kazu da hoce srce da ubrzano da lupa!
Vadila joj krv za krvnu sliku i za triple test,i urin,bebac je napredan,ima 200gr,ljubi ga tetka,nije sigurna ali misli da je deckovidecemo za mes dana
![]()
nece valjda.....mozda bejbisiterka........
najludje je sto i moj muz izgleda ko klinac...........

samo sto ti treba samo 1 slika i sto kaze margo smanjena