malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
bonzita se stidi pa stavi stomacic na 5min.......ko je video video je......
.
.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.juhu...Evo i mene malo...Bila mi drugarica pola dana, pa smo se bas smejale i oraspolozila sam se malo...
vidim da se vi ludo zezate ovde sa sromacima, prosidbama...
Nisam detaljno pregledala. ali videh da je neko napisao da je normalan polozaj bebe na dole glavom i ranije u trudnoci....Jel to neko moze da mi pojasni?

Ne vredi ovim telefonom, a baterija u aparatu mi je prazna. Sutra cu, evo...casna pionirska.
E, Bonzita, Bonzita, nama svima mozak usporeno radi, a tebi izgleda ubrzano!![]()

radi,radi ,e pa sto si spavala sinoc
da si ostala budna videla bi moje nacionalno blago sto kaze kockica
Ko zna mozda je tacan taj kineskinego sta si u horoskopu?

Stavicu i ja sutra 

.....Ko se stidi?Stavicu i ja sutra
Al prvo carobna pa cu i ja posle![]()

juhu...Evo i mene malo...Bila mi drugarica pola dana, pa smo se bas smejale i oraspolozila sam se malo...
vidim da se vi ludo zezate ovde sa sromacima, prosidbama...
Nisam detaljno pregledala. ali videh da je neko napisao da je normalan polozaj bebe na dole glavom i ranije u trudnoci....Jel to neko moze da mi pojasni?

sad je red da ti okacis pisu od tvog sincica!
ma jok,kakvi ultimatumieto ultimatumi......prvo carobna pa ti...........
Hahahahah bonzita znaci cekamo jos samo tebe i carobnu!![]()
jos nas dve
jer nisam nekog zaboravila?!jos nas dve
jer nisam nekog zaboravila?!
ti si jedina od nas ovde ciji mozak je trudnoca pretvorila u Lap Top, a ne ko nase u kasicu 
Ko se stidi?Stavicu i ja sutra
Al prvo carobna pa cu i ja posle![]()

Cuti, Bonzita nam popravlja prosek!Ma setila bi se ti da jesi!ti si jedina od nas ovde ciji mozak je trudnoca pretvorila u Lap Top, a ne ko nase u kasicu
![]()

Cuti, Bonzita nam popravlja prosek!![]()

mogle bismo nas 3 (mislim da nas je 3 ostalo) malo i na spavanjac, a?! Htela bi da vam okacim slicicu od bebca sa zadnjeg ultrazvuka,pa sad pokusavam,mozda uspem![]()

Evo i nashe pishe...
Ova manja duz je pisa, a ova veca butna kost...Ma da vam ne pricam kako je tata poratstao do plafona...A doca ga lozi: Vidi pishe, do pola butne kosti, jos kad bi tako i dalje rastao![]()
znaci ima pravo tata kad je ponosan!!! 

samo neka raste 

Pa da, ima tata pravo da cveta. Ja znam za kontra varijantu.Evo i nashe pishe...
Ova manja duz je pisa, a ova veca butna kost...Ma da vam ne pricam kako je tata poratstao do plafona...A doca ga lozi: Vidi pishe, do pola butne kosti, jos kad bi tako i dalje rastao![]()

http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=55&Tekst2ID=149&Show=1881
Zanimljiv tekst o plozaju bebe, ali samo pred porodjaj...
tako da to je ocigledno normalno... 
Malopre se bebac javljao tatici i cak mu pomerao ruku...ojacao mangup..Udara kod pupka...Jos kad bi se okacio nogicama za mamina rebra i lepo podigao gore
Dsota kuckanja za mene...odhoh u krevet...
Laku noc vam zelimo nas dvoje u kompletu i ponosni tatica![]()

Pa da, ima tata pravo da cveta. Ja znam za kontra varijantu.
Kaze doca: Sin je, evo vidi se pisa. A tata sav usplahiren: Koje, jel ovo?
Na to ce mama: Idi bre, to mu je ruka, zar mislis da je tvoj sin tako obdaren?![]()
ubi ti tatu u pojam!!! 
Hajde da se i mi odjavimo, laku noc, lepo spavajte.![]()
laku noooc... 
Ma setila bi se ti da jesi!ti si jedina od nas ovde ciji mozak je trudnoca pretvorila u Lap Top, a ne ko nase u kasicu
![]()