Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
juhu...Evo i mene malo...Bila mi drugarica pola dana, pa smo se bas smejale i oraspolozila sam se malo...:)

vidim da se vi ludo zezate ovde sa sromacima, prosidbama...:)

Nisam detaljno pregledala. ali videh da je neko napisao da je normalan polozaj bebe na dole glavom i ranije u trudnoci....Jel to neko moze da mi pojasni?

E drago mi je da ti je bolje!!! :super: :klap: :heart: :cmok:

Ne vredi ovim telefonom, a baterija u aparatu mi je prazna. Sutra cu, evo...casna pionirska. :lol:
E, Bonzita, Bonzita, nama svima mozak usporeno radi, a tebi izgleda ubrzano! :P

Dobro dobro, cik sutra ne stavi ima da posaljemo svi bonziticu na tebe! :hahaha: :hahaha:

:hahaha::hahaha: radi,radi ,e pa sto si spavala sinoc :lol: da si ostala budna videla bi moje nacionalno blago sto kaze kockica :rotf::rotf::rotf:
Ko zna mozda je tacan taj kineski :think: nego sta si u horoskopu?

Pa kad jeste! :mrgreen: :heart:

juhu...Evo i mene malo...Bila mi drugarica pola dana, pa smo se bas smejale i oraspolozila sam se malo...:)

vidim da se vi ludo zezate ovde sa sromacima, prosidbama...:)

Nisam detaljno pregledala. ali videh da je neko napisao da je normalan polozaj bebe na dole glavom i ranije u trudnoci....Jel to neko moze da mi pojasni?

Drago mi je da si bolje :heart::heart:
Tina je to rekla,kod mene je svaki put tako na ultrazvuku,mozda nam neko objasni ,neka iskuna mamica,i mene bas zanima :)
Kad mozes stavi slikicu od bebca,pisu od flece smo videli :lol: sad je red da ti okacis pisu od tvog sincica!:cmok:

Evo i nashe pishe...:)
Ova manja duz je pisa, a ova veca butna kost...Ma da vam ne pricam kako je tata poratstao do plafona...A doca ga lozi: Vidi pishe, do pola butne kosti, jos kad bi tako i dalje rastao:hahaha:

Prilozi

• pisha.jpg
    pisha.jpg
    27 KB · Pregleda: 19
Malopre se bebac javljao tatici i cak mu pomerao ruku...ojacao mangup..Udara kod pupka...Jos kad bi se okacio nogicama za mamina rebra i lepo podigao gore:lol:
Dsota kuckanja za mene...odhoh u krevet...

Laku noc vam zelimo nas dvoje u kompletu i ponosni tatica:cmok:

Evo i nashe pishe...:)
Ova manja duz je pisa, a ova veca butna kost...Ma da vam ne pricam kako je tata poratstao do plafona...A doca ga lozi: Vidi pishe, do pola butne kosti, jos kad bi tako i dalje rastao:hahaha:
Pa da, ima tata pravo da cveta. Ja znam za kontra varijantu. :hahaha:
Kaze doca: Sin je, evo vidi se pisa. A tata sav usplahiren: Koje, jel ovo?
Na to ce mama: Idi bre, to mu je ruka, zar mislis da je tvoj sin tako obdaren? :mrgreen:

Malopre se bebac javljao tatici i cak mu pomerao ruku...ojacao mangup..Udara kod pupka...Jos kad bi se okacio nogicama za mamina rebra i lepo podigao gore:lol:
Dsota kuckanja za mene...odhoh u krevet...

Laku noc vam zelimo nas dvoje u kompletu i ponosni tatica:cmok:

Heeheheh ma samo neka jaci mali mamin i tatin Herkul! :heart:
Laku noc... :cao:

Pa da, ima tata pravo da cveta. Ja znam za kontra varijantu. :hahaha:
Kaze doca: Sin je, evo vidi se pisa. A tata sav usplahiren: Koje, jel ovo?
Na to ce mama: Idi bre, to mu je ruka, zar mislis da je tvoj sin tako obdaren? :mrgreen:

:hahaha: :hahaha: :hahaha: ubi ti tatu u pojam!!! :heart:

Hajde da se i mi odjavimo, laku noc, lepo spavajte. :)

Lepo nam lalajte... :cao: laku noooc... :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back