Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam ni sama skontala da mi je tiba ovolika dok ne vidjoh ovu sliku ....kuku meni

Hahahahah :mrgreen: :heart:

:cmok::cmok::cmok:

thank you darling

beba otpozdravlja
:bye:

:rumenko: :cao: :heart:

Bas ti je lep stomacic :super: :cmok:
Ko jos nije stavio?A?:think:

E svi smo stavili ja mislim... nego eto moraaam da vam pokazem i da podelim moju raznezenost sa vama... ovo je trenutak kad je nas dragi tatica zaprosio mamicu 8.11. prosle godine u poslasticarnici! :zaljubljena: sa sve klecanjem, prstenom i odusevljenim aplauzom "publike", gazde poslasticarnice itd. :rumenko: hehehe... :heart:

Hahahahah :mrgreen: :heart:

:rumenko: :cao: :heart:

E svi smo stavili ja mislim... nego eto moraaam da vam pokazem i da podelim moju raznezenost sa vama... ovo je trenutak kad je nas dragi tatica zaprosio mamicu 8.11. prosle godine u poslasticarnici! :zaljubljena: sa sve klecanjem, prstenom i odusevljenim aplauzom "publike", gazde poslasticarnice itd. :rumenko: hehehe... :heart:

Ovo je tako slatko! Sa sve sladoledom na prozoru.....i tata na koljenima.....:zaljubljena::zaljubljena:

Poslednja izmena:
juhu...Evo i mene malo...Bila mi drugarica pola dana, pa smo se bas smejale i oraspolozila sam se malo...:)

vidim da se vi ludo zezate ovde sa sromacima, prosidbama...:)

Nisam detaljno pregledala. ali videh da je neko napisao da je normalan polozaj bebe na dole glavom i ranije u trudnoci....Jel to neko moze da mi pojasni?

Carobna,
mislila si mene da z...bes :besan2: ja sve pamtim,sta cu kad po celi dan lezim i kuckam,muzic mi postaje ljubomoran,ne odvajam se od kompjutera :mrgreen:
Ajde slikaj ti si isto kad i ja,hocu da vidim tvoj stomacic,kockica ce da ti objasni kako,ili stavi u avataru kao ja :rumenko: :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back