KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ja da se javim da sam tu, sinoć sam završila figurice Miki i Mini, za danas me čeka jedna Winks vila, a za 17. još jedna. Kad će više da odustanu od njih? :dash: Kod mene i dalje nema nešto mnogo posla, uglavnom svi kji se javljaju rezervišu termine za mart, maj, jedna se javila za avgust, a za sad nešto slabo, valjda se ljudi potrošili oko praznika pa se finansijski oporavljaju još uvek. :think:

Vidim da me neki ignorišu , probaću opet posle sa sličicama :p . Samo da Vam mahnem , odoh raditi , za vikend sam već počela jutros ranom zorom , najgore mi je što mi je sve za subotu , a mi familijarno idemo na krštenje pa posle sve po redu kod naše male drugarice Lane u subotu u podne . Sve mi mora biti gotovo do subote prepodne , pa sam ubacila u treću ...Odoh raditi prvo na onaj regularan posao pa ću posle onaj neregularni ...ljubac cure :heart:
Ne ignorise te niko... samo nemam odgovor.
Nekad je broj slika u albumu bio ogranicen,,, ne znam koliko ih imate.
Malo sam u stisci sa vremenom, javljam cim nesto saznam.

Dobro vece :D

moram da se pohvalim , moj muz na vreme misli o predstojecem prazniku (naucila ja da sve slavimo , sve datume, sve praznike :roll: ) porucio omiljeni mi "clinique happy" pa jos veliki :D

jedino sto sam ga provalila pa umesto da me iznenadi za dan zaljubljenih ja ga preuzeh veceras :zcepanje: pa ga jos zezam " ajd ne sekiraj se imas fore jos do dana zaljubljenih da smislis nesto da me iznenadis" :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
ajd odo sad sa blazenim osmehom u krevet , valja rano ustati imamo zakazano kod nadr..nog logopeda, poslednja dva puta mi je opasno digla pritisak zbog komentara mog da zelim da menjamo logopeda jer nisam zadovoljna :sad2: ona sad stalno pokusava da okrivi mene sto on ne napreduje, te ja sam ga razmazila, te ja ne radim dovoljno vezbe sa njim ..... i takoooo .... ma sutra cu zbog nje da se nalijem sa parfemom :D

ja sam izgleda ko pala sa marsa...ja nemam pojma sta je to "clinique happy" :whistling:
I mi slavimo 14.-tog ali ne dan zaljubljenih vec Svetog Trifuna, nasu porodicnu slavu.....:) e to je ludnica....pripremam torte i kolace za slavu, pa torte za vikend , pa torte i mafine za dan zaljubljenih....aaaaaaaaaaaaaa:dash: nadam se da 14- na 15-ti necu zaglaviti kao prosle godine da legnem u osam u jutro, i to me muz poterao kad je u jutro ustao....:) a da napomenem da slavimo dva dana......;)

U vezi Clinique-Happy...
nd.372.jpg

http://www.punmiris.com/parfem/Clinique/Clinique-Happy-372.html

evo nas na engleskom , ja saljem poruku prvi put preko telefona....valjda ce da uspe :) da sve ste utrefile, clinque je moj omiljeniiii parfem bas specificcan , toliko da se nikome ama bas nikome ne svidja, tako da jutros kad sam se zalila sa parfemom za logopeda ne treba da cudi sto mi je dala predlog da promenimo terapeuta :D:confused:

Evo me cure moje ! Volim da Vas malo protresem . Salim se naravno , nemoj da se neko naljuti na mene zbog ignoracije , jer cu inace sve da Vas izljubim kad Vas vidim . Sad ce te reci da bas nisam sva svoja , ali ajde da objasnim . Moja cera je jedno izuzetno zivo stvorenje i tako mala ne da na sebe nimalo . Cesto se nas dve koskamo i teramo tuk na luk , Ona cak kao ni ne da da je poljubim skoro nikad , osim bas kad je nesto skroz raznjezena sto je retko . I kad se najgore pokoskamo , ja kazem da je sledeca kazna poljupci . Ona me nesto ne poslusa , a ja je zgrabim , stegnem i izljubim skroz na skroz . U pocetku se opire , a onda to predje u smeh . E tako cu ja i s Vama . Ako se naljutitte , prvom prilikom cu da Vas izgnjavim .:heart::heart::heart:

Evo me cure moje ! Volim da Vas malo protresem . Salim se naravno , nemoj da se neko naljuti na mene zbog ignoracije , jer cu inace sve da Vas izljubim kad Vas vidim . Sad ce te reci da bas nisam sva svoja , ali ajde da objasnim . Moja cera je jedno izuzetno zivo stvorenje i tako mala ne da na sebe nimalo . Cesto se nas dve koskamo i teramo tuk na luk , Ona cak kao ni ne da da je poljubim skoro nikad , osim bas kad je nesto skroz raznjezena sto je retko . I kad se najgore pokoskamo , ja kazem da je sledeca kazna poljupci . Ona me nesto ne poslusa , a ja je zgrabim , stegnem i izljubim skroz na skroz . U pocetku se opire , a onda to predje u smeh . E tako cu ja i s Vama . Ako se naljutitte , prvom prilikom cu da Vas izgnjavim .:heart::heart::heart:

jedva cekam :lol:

Ne da sam ljuta nego sam 'iznenadjena i uvredjena'. :mrgreen:

Simba, kad se svi "ljute" na tebe, sta da se radi, moram i ja :evil: jel vidis koliko sam se narogusila.
Znaci jedno veeeeeeelikooooo grljenje za mene
A Kaca ti si uspjela sa tim parfemcicem da promjenis logopeda, napokon, sada ce valjda da se pomjeri od pocetka to gutanje slova.
Ladyns - sto se lica za te mrsavice i ostale zenskice iz crtaca tice - ne gine ti neki silikon, nema druge, jeste da ih Ivana super odradi iz ruke, ali ovako je bez po muke gotova faca. Uzela Kaca u Italiji jedan odlican, eto i to je jos jedna stvar sto mi krivo da ne uzeh i ja
Odoh zemske, imam nekih patrljaka sto nocas nisam imala snage da zavrsim, pa onda jedna za sutra srednje zahtjevna tortica, a moja simba mi je napravila extra Winx-icu za nju, zato se toliko i "ljutim" na nju.

Ja brzo uradim lice bez kalupa i čak mi je brže tako nego da prepravljam ono što izvučem iz kalupa. Ali mislim da ako nekome lica teško idu onda je kalup veoma isplativa investicija.
E sad meni treba mala pomoć. Dajte predlog za neku tortu koja je čokoladna, kremasta, a da nema ni lešnika, oraha, voća u njoj. Znači samo čokoladna i kremasta. Mlada je naručila tri torte pored svadbene i sve idu na švedski sto. Mladenačka je karamela, pored tga radim voćnu sa plazmom i malinama, Grču (Milku) i to nešto čokoladno kremasto.

pravi dacinu coko kremastu, neces pogresiti napravila sam do sada, pa malo je reci sto puta.....i moji ukucani i ja je obozavamo, bas je pravim i nama za slavu za koji dan.....moji prijatelji kad god dodju a ja ponudim tortu pitaju : "a jel ona cokoladna " :D ima na receptima...

Aloha ! što se tiče Dana zaljubljenih , ja sam ovaj poklon dobila od mm pre dve godine i sad sam narednih deset mirna :) Doduše , toliko sam bila raznježena od ovog njegovog gesta , da i sad za svaki Dan zaljubljenih pogledam sličicu , pa sam mirna . Samo da objasnim , ovo je naše veliko dvorište :)

attachment.php

- - - - - - - - - -

I da ne zaboravim , sve ću da Vas ljubim takve ljute kad Vas vidim :ljub:

Zene, gdje ste danas? Nego, jel vidite vi vremena danas, proljece skroz na skroz, a prije 7 dana putevi zavijani, smetovi, ludnica, snijega svuda bilo. E pa znam da vecina vas ne voli zimu, ali ove promejne, pa to stvarno nije normalno, pa kad je zima treba biti zima, da pomru svi virusi i da se nadisemo prociscenog i svjezeg vazduha,a ne ovako, bas bzv :sad2:

Back