Ivanin svet slatkiša
Primećen član
- Poruka
- 705
I ja da se javim da sam tu, sinoć sam završila figurice Miki i Mini, za danas me čeka jedna Winks vila, a za 17. još jedna. Kad će više da odustanu od njih?
Kod mene i dalje nema nešto mnogo posla, uglavnom svi kji se javljaju rezervišu termine za mart, maj, jedna se javila za avgust, a za sad nešto slabo, valjda se ljudi potrošili oko praznika pa se finansijski oporavljaju još uvek. 
Kod mene i dalje nema nešto mnogo posla, uglavnom svi kji se javljaju rezervišu termine za mart, maj, jedna se javila za avgust, a za sad nešto slabo, valjda se ljudi potrošili oko praznika pa se finansijski oporavljaju još uvek. 
. Samo da Vam mahnem , odoh raditi , za vikend sam već počela jutros ranom zorom , najgore mi je što mi je sve za subotu , a mi familijarno idemo na krštenje pa posle sve po redu kod naše male drugarice Lane u subotu u podne . Sve mi mora biti gotovo do subote prepodne , pa sam ubacila u treću ...Odoh raditi prvo na onaj regularan posao pa ću posle onaj neregularni ...ljubac cure
Jadali su se neki forumaši, ali se ja nisam upuštala u problematiku, jer postavljam slike na drugi način.
pa ga jos zezam " ajd ne sekiraj se imas fore jos do dana zaljubljenih da smislis nesto da me iznenadis"
ona sad stalno pokusava da okrivi mene sto on ne napreduje, te ja sam ga razmazila, te ja ne radim dovoljno vezbe sa njim ..... i takoooo .... ma sutra cu zbog nje da se nalijem sa parfemom
e to je ludnica....pripremam torte i kolace za slavu, pa torte za vikend , pa torte i mafine za dan zaljubljenih....aaaaaaaaaaaaaa

jel vidis koliko sam se narogusila.