KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Msneki, sad me seti, ja sam redovno zaboravljala prokuvanu vodu sa malko secera, ono za male bebice.....:) jao ala to smrdi, moze se dim seci nozem...:) a tek posle kuvanje kasica na pari....jao majko mila, ala je bilo ribanja serpi :)

Samo da vam javnem, da je muz resio da mi kompenzuje razocaranje sto nisam isla u Rimini pa me vodi u RIm za dan zaljubljenih!!! Kaze isto je Italija, isto je na R i valjda ce ti biti lakse :) :) :)
Bravo za njega!
Za tebe se podrazumeva... : birala si ga, negovala, ucila... ;)
Super! Uzivajte...
I ja sam danas konacno rezervisala avionske karte za Pariz... Putuje se od 6. do 16. aprila. I tek kad sam dobila SMS sa potvrdom da je skinut novac sa kartice, shvatila sam da se bas radujem i da mi se tvarno ide :). Zato i volim kad od trenutka rezervacije do samog puta ima dovoljno vremena da se polako radujem onome sto predstoji...

Smeh, sada sam vidjela i na FB i odmah dosla ovdje da vidim o cemu se radi, znam da si tu sve fino objasnila :zper: Svaka cast, bas se radujem sto ides, zasluzila si, uzivaj. A dimenzije nase vec znas, tako da ti tamo rezervisi o'ma po teretnog dijela, ili vec kako rece Sneki da se to zove :ok: Pariz mi je vjecni san, stalno kada razmisljam da imam para i mogucnosti da biram, prvo bih tamo isla, u Ameriku kao turista ama bas nikad, ne volim to original kopije, tacnije kopija originala... ali Pariz :heart: pa onda Japan, skromna li sam :rumenko:

Smeh, sada sam vidjela i na FB i odmah dosla ovdje da vidim o cemu se radi, znam da si tu sve fino objasnila :zper: Svaka cast, bas se radujem sto ides, zasluzila si, uzivaj. A dimenzije nase vec znas, tako da ti tamo rezervisi o'ma po teretnog dijela, ili vec kako rece Sneki da se to zove :ok: Pariz mi je vjecni san, stalno kada razmisljam da imam para i mogucnosti da biram, prvo bih tamo isla, u Ameriku kao turista ama bas nikad, ne volim to original kopije, tacnije kopija originala... ali Pariz :heart: pa onda Japan, skromna li sam :rumenko:
E... Japan je, pouzdano znam, nešto što vredi videti.
Jedno od moje omiljene dece, drugaricina ćerka je pametna devojka koja pronalazi načine za putovanja (za omladinu uvek ima tih varijanti... da sad ne objašnjavam i ne nabrajam), nije zahtevna (a ima i mamu koja to podržava ;) ). Htedoh reći da je dete videlo dosta toga... ali je letos bila u Japanu i došla fascinirana i presrećna. I prvi put izjavila: "E, tamo bih mogla živeti" (za npr. Njujork je rekla sasvim suprotno... i ako je njoj bilo super dok je bila tamo).
Kaže da je sve drugačije... ali sve nekako prihvatljivo i - lepo.
Ostadoh i ja fascinireana njenim utiscima ;)

E... Japan je, pouzdano znam, nešto što vredi videti.
Jedno od moje omiljene dece, drugaricina ćerka je pametna devojka koja pronalazi načine za putovanja (za omladinu uvek ima tih varijanti... da sad ne objašnjavam i ne nabrajam), nije zahtevna (a ima i mamu koja to podržava ;) ). Htedoh reći da je dete videlo dosta toga... ali je letos bila u Japanu i došla fascinirana i presrećna. I prvi put izjavila: "E, tamo bih mogla živeti" (za npr. Njujork je rekla sasvim suprotno... i ako je njoj bilo super dok je bila tamo).
Kaže da je sve drugačije... ali sve nekako prihvatljivo i - lepo.
Ostadoh i ja fascinireana njenim utiscima ;)
Eto, vidis kako je pametno dijete, sto ti rece da si ostala fascinirana utiscima, ja joj isto vjerujem 100%. A Njujork, isla bih vidjeti, sto da ne, ali Ameriku ne volim nikako uopste, kad u Las Vegasu vidim one kopije gradjevina iz Evrope, meni muka,ali dobro, sve je to biznis, sve je to lova

Mene isto Amerika ne privlači previše.
Ja bih, sem Evrope, rado obišla Afriku i Aziju :)

Ako ćemo o privlačnosti, mene nešto ne "vuče" ni čitava Evropa... ali pojedine zemlje - da.
A u ostatku sveta, što se mene tiče, prednjači Južna Amerika. Oduvek.
(imam neku tetku sličnih sklonosti... i u mogućnosti je da putuje... I oduševljena je pre svega Meksikom, ali ne samo njim... Bila je na kUbi, u Argentini, Paragvaju... - ovo znam precizno jer uvek dobijem poklon :zcepanje:)

Ja sam na poslu... redovnom. To se ne računa u "vrednoću" ;)
Nego... Pored onog Pariza, moj drugi dugoplanirani put je Milano gde imam prijatelje (opet školska drugarica sa mužem i oboje su predivni, baš ih puno volim).
I bilo je nekih kombinacija da prvo odem tamo, posle sam skontala da će, za kratko vreme to, ipak, biti previše (i vremenski zbog posla, ali naravno i finansijski).
Ali, kad sam danas pričala sa drugaricom, to je izgledalo tako, da sam ipak "listala" kalendar i datume i gledala mogu li nekako i to da uklopim...
Za sad je pobedio racionalni deo... ali nisam sasvim mirna i ko zna šta mi padne na pamet ...

Ja mislim da mi je ovo najzaposleniji vikend ikada. Možda je bilo brojno istih, ali se nekako rasporedi na petak, subotu, nedelju, a sada se sve skrkalo u dva dana. Ovo je treća noć uzastopno da neću leći pre 03h. A ustajem svako jutro u 6:30. Ne pamtim da sam ikada ovako malo spavala.

Ali, to je ono što sam ja želela. Pre se hvalim, nego što se žalim. :)

Meni slobodan vikend :) Kolači gotovi a torte tek za iduću nedelju.
Sad gledam ovo sunce napolju ali mi se nešto ne mrda, hronično sam neispavana...
Mislila sam da odemo danas na izložbu Živeo život, samo da se nakanimo da krenemo :)

Iva idi na izložbu nećeš se pokajati, izvanredna je. Vredi da je vide i mladi i vremešni. Naravno, različito je doživljavamo. Mladima sve čudno i arhaično,čak u stilu nije valjda da je bilo tako. Vremešni (u koje ja spadam) uživaju u sećanju na ta vremena koja su bila mirna i, verujte nije to samo žal za mladost, bila su srećna vremena. Toliko je toga čoveka moglo da obraduje, živelo se punim plućima i, što je najvažinije, sa verom u boljuu budućnost koja je stvarno i dolazila. Obavezno odvoji oko 1,5 sati vremena i za gledanje filma. On je iz nekoliko segmenata ali svaki je fenomenalan. Idi i napiši svoje utiske. Voleela bih da je još koja cura poseti jer sam sigurna da bi uživala.

Back