Kittycat11080
Zainteresovan član
- Poruka
- 199
nije nista komplikovano, samo citas podatke sa same kartice. ne znam na kom si sajtu gledala, aliexpress je povoljniji sa shipping-om sad a cene su slicne, malo je manji izbor sto se tice samog alata ali ima zato svega, i garderobe i sijalica i svega. ja gledam alat za fondan a moj decko za kola 
Jeste da to nije neka cifra, ali ako se uzme u obzir da hoću za probu da naručim nešto što košta 1000 dinara, onda i ako imam pet, pa mi skinu svih pet, nisam dobro uradila posao. 

vratim ja nju nazad u tanjir i zavrsim . ove godine pitam da li hoce pomoc ili ce sama , kaze sama . zove me preksinoc , prvi put pravi dobosicu , kuva fil od cetiri jajeta pita kako da to odradi na sporetu ( zna da ja ne kuvam na pari nrgo direkt na ringli ) . kazem zeno luda kako cetiri jajeta ? kaze pise u receptu . ja njoj da treba na tu velicinu torte 15 jaja da bi sve mogla da odradi , ona meni kaze da ce povecati . zove me sinoc i kaze : uspela ! od 5 jaja ! nije bilo dosta da omaze i odgore ali ceto ona slagom da umaze .
Eto to je moja kuma . Ne mogu da docekam da probam tu dobosicu . ljubim Vas , javljam rezultat