b.elly
Primećen član
- Poruka
- 694
E sad i jedno pitanjce, da li negde ima onih srebrnih tacni i kutija da se poruče a da nisi limitiran količinom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam par puta pokusala, svaki put mi se lepio fondan. onda sam otkrila ovaj kineski sajt i porucila par stvarcica za fondan malo od nasih malo od brace kinezanije neophodno ali je svakako lakse raditi sa svim tim drangulijama
![]()
E sad i jedno pitanjce, da li negde ima onih srebrnih tacni i kutija da se poruče a da nisi limitiran količinom?
E sad stvarno mooram da pitam: kukate kako odumire forum a neke članove jednostavno ignorišete, kao mene recimo. Napisala sam nekoliko postova na koje niko nije ni odgovorio saa kamoli nečim dužim...hmmmm
Ja sam svojevremeno pisala precizno i detaljno uputstvo... Sajt sa kojeg unosis fotke je drugi ali bi princip trebalo da je isti (stvarno se vise ne secam a sad me toliko boli glava da nemamnsnage da citam i proveravam) pa pokusaj da se snadjes, ako ne - vici pa da vidimo gde "zapinje".
http://forum.krstarica.com/showthread.php/313041-UPUTSTVO-POSTAVLJENJE-SLIKA-I-VIDEO-KLIPA
ja to radim peške ... stavim slike u album pa ih iskopiram na temu . A ljiljan je lep , samo da znaš ...( valjda ćeš pročitati ;-) )[/QU
jesam Kato, hvala puno![]()
baš ima svašta nešto , ja stigla do desete strane , a već sam potrošila puno paraDobro jutro i dovidjenja , odoh raditi ...
Ja sam placala obicnom visa karticom, vezana mi je i za dinarski i za devizni racun ali je tad skinulo dinare jer nije bilo deviza na racunuKad napunis korpu i ides da zavrsis porudzbinu trazice ti broj kartice, onaj kod na poledjini i datum do kad vazi. Ne znam koje jos kartice mogu ali ima padajuca lista da izaeres vrstu kartice.
- - - - - - - - - -
E da, dobro jutro![]()