mnikolic4
Zainteresovan član
- Poruka
- 339
Molim za pomoć:Treba mi recept za Esterhazi tortu.Na Internetu ima recepata, ali mi je sigurnije ako je neko već pravio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U svoj priči je dobro to što si vozač. Šta misliš da nisi?![]()
Evo ja se javljam za deljenje, meni dosta traže tu drečavo roze i Wilton mi je isto kao i tebi pred kraj.
Uporedi sifre, pa ces tek onda znati na cemu si, jer ako si kupila prije kada su i Kaca i Ivana (i sa Unom sam pricala, i ona ima od prije kupljeno) onda je jos bilo te vristece, sada nemaI ja imam ovu sto si stavila u prvom linku, ali da budem iskrena nisam ni znala da postoji drecavije od toga.
Ja sam sebi vrlo jasna po tom pitanju. Imala sam saobracajku 97. iz koje sam jedva izvukla zivu glavu, uopste nemam zelju od tad da vozim iako sam sam polozila pre skoro 20 godina. Nemojte biti bas tako stroge, ja uopste ne razumem zasto mislite da bi se neko folirao oko takvih stvari. I naravno da mi je jasno da bi mi zivot bio sto puta laksi da ne zavisim od muza sto se toga tice ali ne smem, strah je preveliki.