Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.551
Trebalo bi da ima u Jablanici, ja sam kupila prošlog meseca. Za negde drugde ne znam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dokopah se malo vremena danas... i evo upadoh u priču o vožnji...Meni je jasno da nema zle namere ali ne razumem toliko iščuđavanje što neke žene ne voze. Kao da ne znamo da čitamo...Ni meni nisu jasni mnogi ljudi...npr. oni koji kupuju prazan burek
Ali polazim od toga da nismo svi isti ni po karakteru, ni interesovanjima a i životne okolnosti nam se jako razlikuju. Tako da neko ne vozi a neko ne ume da pliva ili ne govori nijedan strani jezik ili ne vozi bicikl, i sve mi je to jasno i normalno
![]()
Trebalo bi da ima u Jablanici, ja sam kupila prošlog meseca. Za negde drugde ne znam.
Koliko košta ta čokolada? Čitala sam dosta o njoj a nisam imala priliku da je koristim.
Daca i ja bile na kursu za cvetove kod Katice Šerko Katić . Sad kad Vam izbacimo slike naših ruža ima da padnete na d...![]()
Pa trebala si da dodjes do Subotice, malo da se gostimo, druzimo i ucimoPredivno, devojke, blago vama! Ja sam svojevremeno pitala Katicu ali nazalost u Beogradu ne pravi kurseve zato sto ima lepu saradnju sa Eurowiltom i ne zeli da im pravi konkurenciju. Skroz cenim i postujem mada mi zao, zena je carobnica.
Sve meni jasno, nema druge nego jednostavno jedan vikend se ne primaju porudžbine i kraj, samo to mu ga dođe kao da si sama sebi zakinula 1/4 plate, jel tako?Haha, Daco
Meni je i do Valjeva daleko uz sve obaveze koje imam![]()
Lepi cvetići
Jel može neka info o ceni i trajanju kursa?![]()