KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je jasno da nema zle namere ali ne razumem toliko iščuđavanje što neke žene ne voze. Kao da ne znamo da čitamo...:D Ni meni nisu jasni mnogi ljudi...npr. oni koji kupuju prazan burek :mrgreen: Ali polazim od toga da nismo svi isti ni po karakteru, ni interesovanjima a i životne okolnosti nam se jako razlikuju. Tako da neko ne vozi a neko ne ume da pliva ili ne govori nijedan strani jezik ili ne vozi bicikl, i sve mi je to jasno i normalno :)
Dokopah se malo vremena danas... i evo upadoh u priču o vožnji...
Citiram ovaj tekst jer mislim isto...
Neko reče kako mu nisu jasne žene koje ne voze... iz ovih ili onih razloga. Znam i muškarce koji ne voze ili ne žele da voze ili se rađe voze taksijem. A znam, na žalost i one (i muškarce i žene) koji voze ali - bolje da ne voze (i zbog njih i zbog okoline). Neko reče kako su mnogi učesnici u saobraćaju samo "slučajno živi" i činjenica je da ljudi često zaboravljaju na odgovornost... prema sebi i drugima (doduše to nije slučaj samo sa vožnjom).
Zato mislim da oni kojima se ne vozi... ili se ne osećaju dobro i sigurno za volanom - bolje idu taksijem ili javnim prevozom. Još bolje ako imaju supruga/suprugu koji će preuzeti tu ulogu ;)
Sećam se koliko je moj tata (inače jako dobar vozač, sa sjajnim osećajem za vožnju) ubeđivao mamu da je nauči da vozi. Ona jednostavno nije htela. I uvek je rekla kako se nije osećala prijatno za volanom i smatrala je da nikad ne bi naučila da vozi dovoljno sigurno i bezbedno - zbog toga nije ni vozila.
Sreća pa nisam na nju... Ja baš volim da vozim valjda od kad sam prvi put sela za volan...

Ja samo da se javim da sam živa, mada jedva pošto u KUD-u postavljamo novu koreografiju, danas i sutra imamo seminar igara koje su nam potrebne i ja više ne mogu da stojim, probe su nam trajale danas od 10 do 1, pa sam ja nastavila sa dečijim grupama koje vodim od 1 do 3, a od 4 nastavili sa novim igrama do 8. :huh: A imam veliki problem, svadbenu tortu, medenjake i voćni sto za vikend, a pokvario mi se šporet i ne možemo da nadjemo odgovarajuće delove. Pokvario se dan pred slavu pa smo sve što je trebalo pekle po komšiluku (sva sreća pa imam divan komšiluk) ali sad ne možemo da uvalimo nekome da peče 370 medenjaka i kore za svadbenu tortu. Nemam pojma šta ćemo i kako. :dash:

Cao drugari,

Evo da vam se pridruzim (ako mi dozvolite). Uzivam da pravim tortice i kolace pa sam resila da se bavim malo time polu-profesionalno ;)

Gledala sam slike koje ste kacili, svaka cast za ideje :klap:

Nadam se da cemo se lepo druziti :cool:

:klap: bravo devojke, uvek treba uciti i napredovati....bas vam zavidim :D i ja sam imala zelju ali trenutno mi je to malko veliki izdatak......
nego kao sta ce tebi zeno kurs za cvece....?:dontunderstand: pa ti mozes kurs da drzis.....
ubacujte slike nestrpljiva sam :)

Predivno, devojke, blago vama! Ja sam svojevremeno pitala Katicu ali nazalost u Beogradu ne pravi kurseve zato sto ima lepu saradnju sa Eurowiltom i ne zeli da im pravi konkurenciju. Skroz cenim i postujem mada mi zao, zena je carobnica.

Back