mnikolic4
Zainteresovan član
- Poruka
- 339
Molim za pomoć:Treba mi recept za Esterhazi tortu.Na Internetu ima recepata, ali mi je sigurnije ako je neko već pravio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U svoj priči je dobro to što si vozač. Šta misliš da nisi?![]()

Npr. moja svekrva ume, a zaova ne ume. Zaovi su svekar i svekrva uplatili polaganje vozačkog 1990. godine, i kupili joj novog juga. Ona do danas nije položila, i ne ume da vozi, a auto joj stoji u garaži. U septembru je napunio 23 godine, a prešao 4000 km.
.... kad mi se ne radi imam izgovora koliko hoces 

mada vozim samo kada nema ko drugi
ali to je jako retko,ni sama sebi nisam jasna 

Onda sam se udala i posto smo Rade i ja vec tada radili zajedno, kao i sada, uvek je on vozio i na posao i nazad i gde god krenemo i malo, pomalo odvikla sam se.... Sada mi je problem jer to vreme za koje je on odlazio da odveze torte, pa da ode nabavku, ja sam koristila za neke druge stvari, a sada imam duplo manje vremena i jos on ne moze da radi onoliko koliko pre
Za dalje relacije imamo vozaca i on vozi torte u BG, Zajecar, Svilajnac.... ali mi je bezveze da ga cimam za svaku sitnicu po Jagodini.
) Srecom jedan policajac je tada bio u prolazu i on je svedocio sta se desilo. To me uopste nije odvuklo od voznje. Naprotiv, jedva sam cekala da nam poprave auto da se ponovo vozam
))
)))Evo ja se javljam za deljenje, meni dosta traže tu drečavo roze i Wilton mi je isto kao i tebi pred kraj.

ja takvu upravo drzim u ruci ne moze se ni primaci ovoj Kacinoj. A ja srecna kao malo dijete kada sam vidjela da je imaju na stanju, nisam detaljno ni gledala sve sto tu pise. A kada mi je stiglo 2 kom, muka mi bilo... Nazovem ja Torteco, ona zena u cudu, ne moze da vjeruje da je to tako, kaze da su oni iz Amerike narucili po toj sifri a da im je stiglo ovo, stavrno i ona pogleda vidi da sasvim druga sifra pise na bocici. Onda obe otvorimo Wilton sajt, kad tamo opet druga situacijaUporedi sifre, pa ces tek onda znati na cemu si, jer ako si kupila prije kada su i Kaca i Ivana (i sa Unom sam pricala, i ona ima od prije kupljeno) onda je jos bilo te vristece, sada nemaI ja imam ovu sto si stavila u prvom linku, ali da budem iskrena nisam ni znala da postoji drecavije od toga.

Ja sam sebi vrlo jasna po tom pitanju. Imala sam saobracajku 97. iz koje sam jedva izvukla zivu glavu, uopste nemam zelju od tad da vozim iako sam sam polozila pre skoro 20 godina. Nemojte biti bas tako stroge, ja uopste ne razumem zasto mislite da bi se neko folirao oko takvih stvari. I naravno da mi je jasno da bi mi zivot bio sto puta laksi da ne zavisim od muza sto se toga tice ali ne smem, strah je preveliki.

Ali polazim od toga da nismo svi isti ni po karakteru, ni interesovanjima a i životne okolnosti nam se jako razlikuju. Tako da neko ne vozi a neko ne ume da pliva ili ne govori nijedan strani jezik ili ne vozi bicikl, i sve mi je to jasno i normalno