Dobro jutro drage moje. Kato, četitam na broju torti, super! Možda ću i ja jednom doći do te cifre. Još ih nemam toliko ni za mesec dana, ali polako se širi dobar glas o dobrim tortama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nitko nista?Vidim da su svi bili vrijedni. Cestitke svima na nagradama!
Nego da vam se pohvalim i pojadam:-) naime zvala me vlasnica tu jedne lokalne pekare/slasticarnice i ponudila mi posao. Nema nikog da joj radi torte sa fondanom a vidila je par mojih i kao svidile joj se.... osim torti radila bih i sa kolacima. Sad neznam sta da radim... posao mi stvarno treba ali nisam bas sigurna da sam ja dovoljno dobra za taj posao... napredovala sam u radu sa tortama ali nje to jos uvjek to...a nekako kad pomislim na torte iz slasticarni uvjek mislim da one bar sto se tice izgleda moraju biti savrsene...sta da radim
Ponesi osnovne alatke bez kojih ne možeš za cvjetiće, a taman da mi pomogneš oko sitnih kolačića za Slavu, ili još bolje povedi i sestru

Cao svima
Tamo gde sam trenutno nemam internet pa samo da se javim da znate da sam živa i da mislim na vas.![]()

Ma od ranog ustajanja nema nista, jer ja radim dugo nocu jer danju od djece ne mogu stici. A sto se tice kako izgledaju dok dodju do odredista, e sad tu nista ne mogu jer moje musterije same dolaze po torte i znaju da je vrelina, pa sad kad torta predje prag stana, onda je sve njihova odgovornost. A uvijek objasnim da ce se znojiti od vrucine i da ne mogu ne znam kakve dekoracije na super kremaste torte inace, a posebno na 40C.Ma sta vredi i rano ustajanje cim otvoris poslije frizider one vlazne, klima zakon, ali i pored toga sta kad izadju napolje do odredista?

Kisa uz 27C, sumnjam da ce to bas tako lose biti, samo pozitivno i ima sve da bude SUPERHvala Daco.
Ja videla prognozu za petak - kiša.![]()
citav dan u nekom spremanju i ribanju kuhinje....jos pod i gotovo, a sutra zvanicno odmaram, bas me briga.....nista me ne zanima......ima dacitav dan uzivam sa decom....nekad je to mozda i moglo, ali sada sistem sam odradi posao i sve ide programski
Znaci, samo to vrijedi? Nista drugo da i ne pokusavam... mislim da iskreno kazem ono sto je i bilo, da sam citav dan cekala ovu seficu u Nasoj radosti povodom obdanista i da na kraju nista nisam ni uradila. Jao kako sam nervozna i kako mrzim drzavne sluzbe, da izludim totalnoako odneseš opravdanje od lekara da si bila bolesna i nisi mogla doći , vratiće te ... ne šalim se ...