KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jutro.
Daco, nadam se da ces uspeti da odradis sve danas.
Meni juce stigao prvi paketic koji sam narucila, bela gel boja koju sam narucila. Naplacen mi je carinski pregled iako uredno stoji i sta je u paketu i vrednost paketa. Boja 2.5 dolara, pregled 267 din :lol: sta reci :lol:

Evo sad gledam na izvodu iz banke, izaslo me je 5,12 evra sa sve postarinom kad se konvertuje iz dolara u evre, znaci slanje je od Amerike nekih 4 dolara.
Ja sam srecna sto je meni boja stigla ali cisto sam htela da napisem i ovde da se ne iznenadite ukoliko je neko nesto porucivao pa mu bez obzira sto ne podlaze carini naplate pregled. Za pakete je valjda 269.90 din, za posiljke u koverti 65-66 din.

E ovako, jutros ja odmah u 7 nazovem dr. opste praxe koju poznejm iz bivse firme jos i ona kaze odmah da dodjem sto sma ja i uradim pa mi zena dade opravdanej bez problema.
Dodjem kuci, nazovem ovu savjetnicu, ona zena pogleda u komp i kaze da je sve OK, nisu me skinuli ni sa cega, jer sam jos u tekucem mjesecu, da je preslo u naredni bio bi problem. I tako ja odem odmah na salter gdje su mi produzili bez ikakvih pitanja, niko ono opravdanje nije ni pogledao. E, a da ga nisam imala 100% bi me zezali.
Uglavnom, onda fino jos odemo i do prodavnica cipela, super povoljno smo prosli, mama zadovoljna a i Dunja, sada cura pocela da bira a za ove kaze:"Dunji se svidja!"

Nigde nikoga opet, opet ja sama ovde. Sve praznujete i pripremate se na Usrs? Biće mlooogo divnih i ukusnih stvari sigurno.

Potrebna mi je informacija o radnom vremenu prodavnica za vreme praznika. Kako će raditi u Novom Sadu? Naprimer Rodić i u gradu na Zmaj Jovinoj i Dunavskoj.

Juhu :srecan: bila mi je Kata sa djecom i super smo se druzile, imala sam neke mafine za 2h narucene i oni su nas omeli, pa smo se morale rastati :( A tek smo se opustili i fino cavrljali, naucih i ja nesto u vezi pravljenja cvjetova, hvala Kato i na ucenju i na simbiozi, figurice su EXTRA!!! :ljub:
Otisla zemska sada malo da se svrcka po Palicu, kompletan ugodjaj prvomajskih praznika da upotpuni, a ja na pravljenje sitnih kolacica za Slavu

Žemska se vratila iz belog sveta ... imate ljubac veliki ... nadam se da ćete se sutra lepo odmoriti i opustiti u krugu porodice i prijatelja ... a Tebi , Dacojla , hvala na gostoprimstvu , baš mi je drago što smo se videle ... a Nina pita kada ćemo opet ići da upoznamo i Aljošu :)

Pa ako nista drugo, onda vi kod nas kada se budu djeca opremala pred septembar u skolu, a mi kod vas prvom prilikom, rekla sam muzu da cemo se pokupitii u nasu 128 i idemo za So, pa da se upoznamo komplet 4 + 4.
Dunjac stalno prica bila seka i njen brat, vejiki kao i moj, a on nije bio jer je nesto morao da radi kod babe, kosio je travu...

Ćaos devojke! Opet mene dugo nije bilo ali opravdano. :D

Prvo da svima koji slave čestitam Uskrs (sa malim zakašnjenjem) i slavu onima koji danas slave.

Ja sam se pošten odmorila prethodnih dana, bila u Kg-u, pa jedan dan do vodopada u Lisinama, pa onda malo do Sokobanje... Ali zato danas kad krenem, ne znam kako ću da preživim naredni mesec koliko obaveza i torti imam.

Sad ću da okačim i neke sličice na Ukrašavanju, da vidite da sam bila vredna dok me nije bilo ovde. :D

Bok cure, da se i ja ponovo javim, nadam se da ste mi se lijepo počastile ovih dana i zabavile, nauživale sa svojim najdražima...ja se moram malo pojadati...tek što sam počela radit malo sam se polomila, tako da od mog planiranja vježbanja i isprobavanja neke nove domaće smjese za figurice pristigle kalupiće neće za sada biti ništa :(...morat ću pričekati bolja vremena ili ako uspijem naći žrtvu da mi muti a ja da se zabavljam...ali nećemo tugovati moglo je biti i gore, a meni uvijek ostaje da se lijepo divim i uživam u vašim radovima...zato cure moje lijep pozdrav iz oblačne dalmacije

Dobro jutro, ovde bas pusto, ja sam bila vredna ovih dana, bas nesto i ne volim ove torte preko nedelje, sve mi poremete....nocas zaginula i jos poranila i sad nesto mislim nedelja je :zcepanje:
Muzica sam ispratila na posao, klinceze spavau, a ja sela dana miru popijem kafu....poljubac svima za dobro jutro....

Bambajok pa sta bi ? Da nisi i ti slikala torte kao i nasa Kata :zcepanje:

Bambajok pa sta bi ? Da nisi i ti slikala torte kao i nasa Kata :zcepanje:[/QUOTE]

Ma jok, nisam ja Kati ni do kolina, ali istina je da sam kraljica nespretnosti...mislim da se još nitko nije uspio slomit otvarajući vrata...ali eto još jedan dokaz da sve šta radim radim srčano :zcepanje:

I mene te torte uvek poremete, mada me sad premetio i početak radne nedelje u utrak, juče sam otišla u pogrešno odeljenje, prva dva časa po rasporedu ista kao i ponedeljkom i tek za treći čas ja ukapiram da je utorak kad sam promašila. A još sutra radimo po rasporedu za ponedeljak, u subotu za petak... Ako se ovako nastavi, počeću da redjam dane u rikverc, od petka ka ponedeljku. :aaa:

Bambajok pa sta bi ? Da nisi i ti slikala torte kao i nasa Kata :zcepanje:

Ma jok, nisam ja Kati ni do kolina, ali istina je da sam kraljica nespretnosti...mislim da se još nitko nije uspio slomit otvarajući vrata...ali eto još jedan dokaz da sve šta radim radim srčano :zcepanje:[/QUOTE]

I meni hoklica nije bila ni do kolena pa sam pala sa nje ...:zper:

čuvajte se curke , živimo u opasnim kućama ...:zcepanje:

Cao društvo, nije me bilo ovde, jer sam bila kod moje lepe kuće. Bilo je ludo i nezaboravno, kao i uvek kad se ode kod dragih ljudi: posete, priče, jelo, piće...... Mada mi sada nismo imali praznike, ništa nam nije branilo da praznujemo i slavimo, družimo se. Mada nam je malo kiša poremetila planove, ali ipak je bilo super.
Sledeći put imam u planu da dodjem sama, pa da imam vremena za moje posete: da počnem naprimer od Subotice, Sombora, Novg Sada i tako dalje.... Mislim, da nam ni mesec dana ne bi bilo dovoljno. :zper::zcepanje::cmok2:

Cao društvo, nije me bilo ovde, jer sam bila kod moje lepe kuće. Bilo je ludo i nezaboravno, kao i uvek kad se ode kod dragih ljudi: posete, priče, jelo, piće...... Mada mi sada nismo imali praznike, ništa nam nije branilo da praznujemo i slavimo, družimo se. Mada nam je malo kiša poremetila planove, ali ipak je bilo super.
Sledeći put imam u planu da dodjem sama, pa da imam vremena za moje posete: da počnem naprimer od Subotice, Sombora, Novg Sada i tako dalje.... Mislim, da nam ni mesec dana ne bi bilo dovoljno. :zper::zcepanje::cmok2:

OBAVEZNO SOMBOR !!! :klap:

Biće, biće, samo nek ja dodjem kucí bez muža i drugih kojekakvih prikolica. Da sam slobodna, da švrljam gde me je i kad volja. Tek počinje proleće i leto, tako da ima vremena. Ja sam spremna za žurke uvek, tako da nije problem.

Back