Kako pravite planove, treba odmah da krenem, dok ste u fazonu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Proljece ... indenticno sa MILINA!!!Hvala lepa moja, ali samo na dva dana. Sutra se vraćam. Pojma nemaš kako je tamo lepo, sve procvetalo i mirišeeeeee. Obožavam proleće. ya koji dan dobijam internet pa ćemo se češće čuti.![]()
Već mi se ide ponovo nazad. 

sadmo da vam se javnem cituckam vas po malo kad srknem kafu s nogu...a vremena sve manje
malo uzivali sa klincima.....brzinski ispekla kore i jos uspela i kuhinju srediti kad sam cula za veceru...
Blago tebi, ja jos pecem kore, a onda na filovanje 2 torte, sa sve otvorenim zubom kao vulkanom u ustima, uh al me boli. Rekla juce dr da kupim antibiotik ako ne prestane za 24 h od kada samo ga otvorili i morala sam uzeti, valjda cu sutra malo doci sebi. Mislim, stvarno, ovo mi je prvi put da sam isla kod zubara i da nema karijesa ispod plombe, nema kvara, ali postoji upala, tako da ce najvjerovatnije lijecenje biti vadjenje zuba. Juce zena brusila, brusila, pa snmimala, i vidi se upala i neki do pola ispunjeni korjeni zuba, izvadjen zivac i lijecen zub ko zna kad. Zena mi lijepo objasni da kada se vrsi ispuna korjena mora biti do kraja, citava duzina njegova da je ispunjena, a i sva 3 korjena da tako budu odradjena. Kod mene su 2 i to do pola, treci nije, e pa sad jbg... I sad je povadila ta punjenja, pa cekamo 7 dana da vidimo hoce li mi biti bolje, ako ne, onda ga vadimo
mrzim i pomisliti na zubara ...
samo da virnem sta se radi ,pa na posao
vas
psiholoski valjda strah vec imam