KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidim da su svi bili vrijedni. Cestitke svima na nagradama!
Nego da vam se pohvalim i pojadam:-) naime zvala me vlasnica tu jedne lokalne pekare/slasticarnice i ponudila mi posao. Nema nikog da joj radi torte sa fondanom a vidila je par mojih i kao svidile joj se.... osim torti radila bih i sa kolacima. Sad neznam sta da radim... posao mi stvarno treba ali nisam bas sigurna da sam ja dovoljno dobra za taj posao... napredovala sam u radu sa tortama ali nje to jos uvjek to...a nekako kad pomislim na torte iz slasticarni uvjek mislim da one bar sto se tice izgleda moraju biti savrsene...sta da radim
Nitko nista?

Niki, sta vredi to sto cemo ti mi reci, ti znas sta je najbolje za tebe. Ja bih tu ponudu prihvatila oberucke, jer je pravljenje torti nesto u cemu zaista uzivam. A to bi mi bila prilika da vezbam i napredujem. Ali to je moje misljenje. Ne znamzasto ti razmisljas kada kazzes da ti je posao potreban? Ako su oni videli tvoj rad, svesni su valjda tvojih mogucnosti i ne ocekuju da budes Badi. Valjda.

I ja se slazem sa ZD. Lepo u startu kazes sta mozes, sta ne mozes, sta mislis da ces vezbom moci u dogledno vreme pa ako im odgovara pricate dalje.
Kato super, bravo.

Mi odosmo sa decom u ZOO vrt, divno vreme, konacno i ja malo da se opustim.

Ma sta vredi i rano ustajanje cim otvoris poslije frizider one vlazne, klima zakon, ali i pored toga sta kad izadju napolje do odredista?
Ma od ranog ustajanja nema nista, jer ja radim dugo nocu jer danju od djece ne mogu stici. A sto se tice kako izgledaju dok dodju do odredista, e sad tu nista ne mogu jer moje musterije same dolaze po torte i znaju da je vrelina, pa sad kad torta predje prag stana, onda je sve njihova odgovornost. A uvijek objasnim da ce se znojiti od vrucine i da ne mogu ne znam kakve dekoracije na super kremaste torte inace, a posebno na 40C.
A klima mora da padne ove godine, nema druge

Poslednja izmena:
Ćao društvo, kod nas nije tako vruće, ima nekih 20-tak stepeni. Polako se spremam na put kući, jer četvrtak će odmah da dodje a dotle imam posetu od kuće, školsku, pa još jednu dobošku da smućkam pred put i odo ja u rodne krajeve. Valjda će biti lepo vreme za praznike, dok budemo kući.

E, da, umalo da zaboravim da se pohvalim, sa mm slavimo danas 24 mračnog, upsss, bračnog života.

Poslednja izmena:
Ja u poslu preko glave ovih dana pa se nisam ni javljala, a cituckala sam vas onako u letu, na brzaka.....
Kato svaka cast na cifri, ja sam u sredu pekla kore za osam torti i pala sam s nogu, danas sam predala jos jednu i od mene ova vikend dosta :) citav dan u nekom spremanju i ribanju kuhinje....jos pod i gotovo, a sutra zvanicno odmaram, bas me briga.....nista me ne zanima......ima dacitav dan uzivam sa decom....:D
Natasa nista ne brini, kod nas danas 30 stepeni......gledala sam danas prognozu za ns za pet dana i nigde ne spominju kisu......

Au majku mu poljubim, ja sam danas trebala ici da se javim na biro, greskom je na kalendaru zaokruzen sutrasnji dan i sada su me vjerovatno automatski skinuli sa njihove evidencije a imala sam jos mjesec dana te nadoknade

ako odneseš opravdanje od lekara da si bila bolesna i nisi mogla doći , vratiće te ... ne šalim se ...
Znaci, samo to vrijedi? Nista drugo da i ne pokusavam... mislim da iskreno kazem ono sto je i bilo, da sam citav dan cekala ovu seficu u Nasoj radosti povodom obdanista i da na kraju nista nisam ni uradila. Jao kako sam nervozna i kako mrzim drzavne sluzbe, da izludim totalno

Poslednja izmena:
Daco ja sam pre par meseci okasnila, trebalo je da se javim u cetvrtak a ja sam otisla u ponedeljak, nisu mi uopste pravili problem, niti su me skinuli sa tog placanja, tako da ne verujem da ce tebe za jedan dan....od tada obavezno navijam alarm na mob

O pa i ja sam sve mislila nije valjda neki problem taj jedan dan, ali kako su oni jako revnosni kada daju barem i crkavicu iz svog dzepa, onda... Ma i mi zaokruzimo na kalendaru vazda, pricamo o tome danima ranije da se onda plati i rata kredita kada vec idem i uvijek nesto ima da se obavi. Ali sada je doslo do nesporazuma jer je muz zaokruzio 30. i iznad napisao SIZ TATA, pa posto su njega u medjuvremenu na poslu zvanicno prijavili, to precrtao i samo iznad 29. napisao SIZ MAMA i nije zaokruzio, pa ja fino jos prije 10 dana zapamtila da je 30 zaokruzen i gotovo. Jos jutros bas razmisljam kada sma u gradu, mogla sam otici i do SIZ-a, ali sam se tako umorila, skuvala, a sto sam bila iznervirana, to je drugo, i eto ti sad...

Back