Daca_Su
Ističe se
- Poruka
- 2.734
Necu draga, necu te zaboraviti. Nego sto meni niko ne kaze da je moja Suboticanka pobjedila na tortijadi u Jagodini, ja sinoc u one kasne sate vidjela
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Necu draga, necu te zaboraviti. Nego sto meni niko ne kaze da je moja Suboticanka pobjedila na tortijadi u Jagodini, ja sinoc u one kasne sate vidjela

I mi smo danas rostiljali. Jedva smo cekali ovako fino vremeSamo da Vam poželim lepu i laku noć. Mi bili malo sa kumovima na jezerima na pićence i pečenu ribu. super je napolju. Konačno lepo vreme. Stiže nam pravo proleće.

E, sjetila sam se ja tamo i tebe, pa kad sam vidjela ovo pakovanje od 142gr, to je neko bas malo, kosta 686din, pojma nemam koliko je ovdje, ti uporediDaco, bas me zanima koliko je sugarveil u Madjarskoj, nisam ni znala da ga ima tamo.

Natasa, znas kako, sve te zenice sto prodaju alate preko p[rofila na Fb sigunro ne placaju PDV nego kao i mi torte rade na crno i skladiste kod kuce ili neke rodbine, a salju brzom postom i eto, tako da sve je cista zarada, sem naravno onog goriva i straha kako preci granicu na carini, ali za sve postoje fazoni pa tako i za to
Pametnica jednaDaco, pretpostavljam da imaš račun i na računu adresu te prodavnice u Segedinu. Molim te napiši. Planiram da odem u Segedin, pa neka se nađe.

13 komada ....Ponesi osnovne alatke bez kojih ne možeš za cvjetiće, a taman da mi pomogneš oko sitnih kolačića za Slavu, ili još bolje povedi i sestruprva je bila za sredu , danas 13. Sedam komada u jednom danu . Još i radim , a malu decu da ne spominjem . Prvi put otkad radim torte mi je bila malo frka , ali prošlo je ... vrlo sam zadovoljna sobom .
Daco , ako da onaj gore i novi gazda da slobodno , mislim da ću osvanuti iduće subote u Subotici ...