Kata Sombor
Aktivan član
- Poruka
- 1.042
inspekcija rada i advokat . Bar imaš koga da ganjaš . Moja firma je u likvidaciji od novembra , doprinosi mi nisu prošle godine uplaćivani od juna , ali nemam koga ni da tužim . Zato ganjaj dok možeš ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta je ovo nema nikoga na cosetu :*
Dobro jutro, ima li koga, ja sam danas poranila, vodila sam Jovanu na savetovaje i merenje, stvarno ne znam cija je ideja da se zakazuje u osam u jutro ali meni je to bas prerano, jadna moja bebica nije znala jutros sta ju je snaslo kad sam je budila, dok smo se mi spremili, presvukli, sikili, pa da smo tamo u osam.....ej covece,ma ne znam, mozda ja i gresim, al meni je nje tako bilo zao jutros.....uglavnom Jovana je velika mamina devojka i ima 4.5 meseca i sedam kgsad bas gledam u radosnicu, Milica mi je imala tu kilazu sa punih 9 meseci, ma nije ni cudo sto meni ruke otpadose
![]()
Masala, velika cura, odlicno!!! A i kod nas tako rano zakazuju, to je skroz bzv. Nas do sada nisu zapali ti jutarnji termini, a vise nas nikakvi nece ni zapadati kada smo prerasliu vec sva ta svaki cas vakcinisanja, mjerenja i ostalo.Dobro jutro, ima li koga, ja sam danas poranila, vodila sam Jovanu na savetovaje i merenje, stvarno ne znam cija je ideja da se zakazuje u osam u jutro ali meni je to bas prerano, jadna moja bebica nije znala jutros sta ju je snaslo kad sam je budila, dok smo se mi spremili, presvukli, sikili, pa da smo tamo u osam.....ej covece,ma ne znam, mozda ja i gresim, al meni je nje tako bilo zao jutros.....uglavnom Jovana je velika mamina devojka i ima 4.5 meseca i sedam kgsad bas gledam u radosnicu, Milica mi je imala tu kilazu sa punih 9 meseci, ma nije ni cudo sto meni ruke otpadose
![]()
i jos se one meni iscudjavaju, kao ja nisam normalna....pa nisam luda da budim dete...nek spava, pa ne budi se u podne vec u pola deset, deset.....pa i ja imam dusu, i ja bi da odspavam.....

i onda idem da pravim musaku za rucak pa da ukrasavam torte 
Nigde nikoga. Zar i kod vas pada sneg? Ovde se opet vratila zima. Javljaju da će nam napadati do sutra i do 25 cm snega. Već mi ga je stvarno dosta za ovu zimu. Ali, šta da se radi, zima je takva. Idem da radim jedan doboš rolad, koji je ženska noćas poručila, rano ujutro smo se izdogovarale a predveče dolazi po njega. Počelo je izgleda i kod mene ono brzinsko. U utorak je bila torta za sredu, sad ovo.... Ali, bolje i tako, nego nikako.

,uostalom najvise vremena utrosim na figure, dekoraciju ..... i jos mogu misliti koliko bi joj dorade trebalo da ne bude grbava
.... ne,ne nista od takvih dogovora
Samo da se ubijem, ništa drugo.
e TU TREBA BITI PAMETAN