tenesa84
Aktivan član
- Poruka
- 1.381
Evo ima mene....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da znate da vas nisam zaboravila ali nemam vremena ni da jedem u poslednje vreme, a ne da sedim ispred kompa. Imam jednu lepu novost, počela sam da radim u osnovnoj školi u jednom selu u mom kraju, predajem matematiku. Već danima sam do guše u knjigama i pripremama. Čak i nove torte ne prihvatam da radim, odradim sam ono što sam ranije obećala, toliko sam u gužvi. Nadam se da je to samo u početku tako, da ću uskoro da se priviknem i da će pisanje priprema brže da ide, a ja da imam više slobodnog vremena.
 Da znate da vas nisam zaboravila ali nemam vremena ni da jedem u poslednje vreme, a ne da sedim ispred kompa. Imam jednu lepu novost, počela sam da radim u osnovnoj školi u jednom selu u mom kraju, predajem matematiku. Već danima sam do guše u knjigama i pripremama. Čak i nove torte ne prihvatam da radim, odradim sam ono što sam ranije obećala, toliko sam u gužvi. Nadam se da je to samo u početku tako, da ću uskoro da se priviknem i da će pisanje priprema brže da ide, a ja da imam više slobodnog vremena. 
Pozdrav devojke.Da znate da vas nisam zaboravila ali nemam vremena ni da jedem u poslednje vreme, a ne da sedim ispred kompa. Imam jednu lepu novost, počela sam da radim u osnovnoj školi u jednom selu u mom kraju, predajem matematiku. Već danima sam do guše u knjigama i pripremama. Čak i nove torte ne prihvatam da radim, odradim sam ono što sam ranije obećala, toliko sam u gužvi. Nadam se da je to samo u početku tako, da ću uskoro da se priviknem i da će pisanje priprema brže da ide, a ja da imam više slobodnog vremena.

CESTITAM Ivana!!
 CESTITAM Ivana!!
Ima li koooogaaaaaaaa????
Imaaaa!
Malo gledala Noleta,malo seckala neku buvicu,onu iz crtaća i pevušila pesmu.
A što mi je drago da je odrao ovoga F.Ih!!! Supeeer!!!
Vesnice, šta je bilo u Budimpešti ovog vikenda? Ja idem sledećeg, to jest za par dana.
 ), naljutila sam se kada je izgubio 5 set i rekla sam sebi:"E ni jedan mec neces vise gledati sem, finala Masters Cup-a. Priznajem, malo sma varala u finalu Sangaja protiv Mareja, ali sinoc sam gledala sve i kad je gubio u pocetku setova i sve, sve...
), naljutila sam se kada je izgubio 5 set i rekla sam sebi:"E ni jedan mec neces vise gledati sem, finala Masters Cup-a. Priznajem, malo sma varala u finalu Sangaja protiv Mareja, ali sinoc sam gledala sve i kad je gubio u pocetku setova i sve, sve... da proslavimo kao ljudi
 da proslavimo kao ljudi 

Daco, ti si luda skroz...
Pada li kiša na severu?
 nisam Daca Su ali sam  Daca
 nisam Daca Su ali sam  Daca 
Daco, ti si luda skroz...
Pada li kiša na severu?

E ejste, crveni fondan je sigurno malo problematicniji, a i kinder torta, ali boze moj, sta da se radi. Na toj torti sto je isla u zamrzivac je bio bijkeli fondan, njime je bila prekrivena i srebrni iOvde je u pitanju Dacina kinder torta.
Mene samo plasi to sto je sa fondanom i figuricom Noddyja otisla tako u zamrzivac (jos je crveni fondan u pitanju). Pa, nista, prenecu joj iskustva, nadam se da ce sve biti ok. Bas mi zao maleckog, kaze da je mnogo cesto bolesljiv ali je grozno kad na rodjendan zavrsis u bolnici