KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro vece, drustvo!! Ja sam upravo usla u kucu i cekam da se zagreje rerna, pa rekoh da vidim sta vi radite, ali...nigde nikoga! Doooobro...nista onda, pricacu malo sama sa sobom, nebi mi bio prvi put.Negde davno sam citala da je hrana koja se odmrzne podloznija kvarenju, te stoga na pitanje musterije da li moze da zamrzne tortu, pa sluzi goste kasnije, ja odgovorim da ja ne bih, a ona kako hoce...jer, kako ja mogu biti sigurna kada ce je odlediti, da li je pravilno zamrznuta, koliko ce se posle vuci po frizideru...paposle ispadne da je greska do onoga ko je pravio! Neka hvala... eto, ja toliko!

Narode, spremite se za kataklizmu, jer ja za radni dan imam naručene 4 torte. :D Otud se u ovo doba muvam po forumu.

I dok mi drndaju mikseri i secko, pitam se kako vi koje živite u stanu, a noću pravite torte izlazite na kraj sa tom bukom? Ili ste navikle, pa vam je to normalno? Ja kada sam malo pre uključila secka da mi samelje lešnike i čokoladu učinilo mi se da ću probuditi svekra i svekrvu u drugoj kući u dvorištu. :sad2:

na sve se covek navikne domacice mi dok smo ziveli zajedno moji su spavali u sobi koja je vezana sa kuhinjom i spavali su ko bebe.Meni bi bilo cudno da ne sacekam dva tri ujutro budna i radno,tad najvise posla i uradim,nema rucka,muvanja oko sporeta...ali mislim da cu sad reci laku noc sutra me ceka brdo figurica i vec me nerviraju...najgore mi je kad moram da ih radim u duplikatu ko sad cini mi se nikad kraja...odoh

na sve se covek navikne domacice mi dok smo ziveli zajedno moji su spavali u sobi koja je vezana sa kuhinjom i spavali su ko bebe.Meni bi bilo cudno da ne sacekam dva tri ujutro budna i radno,tad najvise posla i uradim,nema rucka,muvanja oko sporeta...ali mislim da cu sad reci laku noc sutra me ceka brdo figurica i vec me nerviraju...najgore mi je kad moram da ih radim u duplikatu ko sad cini mi se nikad kraja...odoh

A komšije, ne bune se? Mene bi to brinulo, sa ukućanima bih lako. ;D

a ja bih volela da mi neko zakuca na vrata po tom pitanju:)
koliko znam niko nista ne cuje,ustvari nikad nisam ni razmisljala sta se desava iza tudjih vrata tako da verujem da nikog ne treba da zanima ni sta se desava iza mojih...uostalom kad bi bilo primedbi odmah bih otkacila neki lezaj na masini za ves i ukljucivala bih je nocu ko i svi drugi:):):)

Sad sam tek uspela da udjem na profil. Stvarno svasta, jutros i dalje nije moglo... Al dobro, sad moze i valjda se nece vise desavati. Sto se rada nocu tice, meni jeste malo frka zbog moje dece, pa onda gledam da seckanje zavrsim ranije, pre nego sto legnu, jer mi je secko najbucniji :) Mikser je super silent Bosh i stvarno je mnogo tisi od ostalih. Mada, desava se da moram da seckam u 3 ujutru :), onda stavim krpu ispod secka i jednu okolo i tako seckam. A za komsije, bas me briga, nisam nesto primetila da oni vode racuna da ne smetaju. Ili sam samo imala "srece" da su svi sladokusci, pa sam ja najpopularnija komsinica u zgradi :))) Al stvarno, zivim ovde tek god i po, a sa svima se znam i sto je jos vaznije, svi narucuju torte kod mene :D Manjih problema sam imala samo sa jednim parom, ali to je moj muz resio :zper:

E sad se ja moram ubaciti u ovaj razgovor o komšiluku . Ja živim u kući koja se granići sa dvorišne strane sa somborskom ludnicom ( mislim prava bolnica za one skrenute ) a preko puta kuće nemam kuće kao sav normalan svet nego groblje . Zasad se niko ne buni :zcepanje:

:zcepanje: :zcepanje: :rotf: Kato nasmijah se slatko, znam da tebi najcesce i nije smijesno sve u vezi sa komsilukom, ali na spram moje LUDNICE u urbanom naselju, tebi milina jedna jer nikom ne smetas, posebno ovima preko puta, joj!!! U svakom slucaju, eto mene krajem mjeseca da ja to malo izvidim :whistling:

A "drekavac" kad se ukljuci duze od 21h navece, sva se kuhinja trese i vibrira, moj muz samo otpuhuje i pita:"Pa koliko ti toga jos imas, kada ce kraj??!!" Stalno se plasi da ce neko od ljubomore ili vec kopji sve razlozi ljudske dosade a i zlobe postoje da dovuce neku inspekciju, stalno mi to visi nad glavom...

Ismejah se samo tako... A Daco Su, pa sve i da ti dodje inspekcija (mada je to ravno sansi da ti dodju svemirci na vrata:)) sta ti mogu? Gde na vratima pise da ti svoje torte prodajes? Pa sve i da se neka musterija zali, ajde ne na tebe, na bilo koga od nas sto radimo od kuce, sve sto ce im reci je "Ko vas terao da kupujete kod neregistrovanih ljudi?" Mislim, ko meni moze da zabrani da mi drugarica napravi tortu za dete i ja da joj platim, iako nema poslasticarnicu?

Back