tenesa84
Aktivan član
- Poruka
- 1.381
Evo ima mene....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da znate da vas nisam zaboravila ali nemam vremena ni da jedem u poslednje vreme, a ne da sedim ispred kompa. Imam jednu lepu novost, počela sam da radim u osnovnoj školi u jednom selu u mom kraju, predajem matematiku. Već danima sam do guše u knjigama i pripremama. Čak i nove torte ne prihvatam da radim, odradim sam ono što sam ranije obećala, toliko sam u gužvi. Nadam se da je to samo u početku tako, da ću uskoro da se priviknem i da će pisanje priprema brže da ide, a ja da imam više slobodnog vremena. 
Pozdrav devojke.Da znate da vas nisam zaboravila ali nemam vremena ni da jedem u poslednje vreme, a ne da sedim ispred kompa. Imam jednu lepu novost, počela sam da radim u osnovnoj školi u jednom selu u mom kraju, predajem matematiku. Već danima sam do guše u knjigama i pripremama. Čak i nove torte ne prihvatam da radim, odradim sam ono što sam ranije obećala, toliko sam u gužvi. Nadam se da je to samo u početku tako, da ću uskoro da se priviknem i da će pisanje priprema brže da ide, a ja da imam više slobodnog vremena.
![]()
CESTITAM Ivana!!
Ima li koooogaaaaaaaa????![]()
Imaaaa!
Malo gledala Noleta,malo seckala neku buvicu,onu iz crtaća i pevušila pesmu.
A što mi je drago da je odrao ovoga F.Ih!!! Supeeer!!!
Vesnice, šta je bilo u Budimpešti ovog vikenda? Ja idem sledećeg, to jest za par dana.
), naljutila sam se kada je izgubio 5 set i rekla sam sebi:"E ni jedan mec neces vise gledati sem, finala Masters Cup-a. Priznajem, malo sma varala u finalu Sangaja protiv Mareja, ali sinoc sam gledala sve i kad je gubio u pocetku setova i sve, sve...
da proslavimo kao ljudi 

Daco, ti si luda skroz...
Pada li kiša na severu?
nisam Daca Su ali sam Daca Daco, ti si luda skroz...
Pada li kiša na severu?

E ejste, crveni fondan je sigurno malo problematicniji, a i kinder torta, ali boze moj, sta da se radi. Na toj torti sto je isla u zamrzivac je bio bijkeli fondan, njime je bila prekrivena i srebrni iOvde je u pitanju Dacina kinder torta.
Mene samo plasi to sto je sa fondanom i figuricom Noddyja otisla tako u zamrzivac (jos je crveni fondan u pitanju). Pa, nista, prenecu joj iskustva, nadam se da ce sve biti ok. Bas mi zao maleckog, kaze da je mnogo cesto bolesljiv ali je grozno kad na rodjendan zavrsis u bolnici![]()