KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao, devojke...gde ste sve nestale?? Ja moram da vam ispricam da sam isla u Erikson da kupim gam pastu. I prvo sam spala s nogu dok sam je pronasla, onda udjem, a tamo jedan KORPULENTNI, njanjavi trgovac(kasnije saznam vlasnik) telefonira, jedva da me je pogledao! Ja se bacim u razgledanje,...i razgledala i razgledala...i naucila napamet ceo asortiman! Trajalo je ravno 27 min!! Zavrsio je razgovor i samo izustio IZVOLI. Pop..... sam, blago receno i da mi nije trebala gam pasta crvena za veceras, otisla bih davno. Pa stvarno nema smisla, cekala sam skoro pola sata, a pazarila za minut! I ja se bavim trgovinom, ali meni je nesto tako neshvatljivo i nedopustivo! Eto, morala sam ovaj bes da izbacim iz sebe!:rtfm::dash::besna::besna:

Kupila sam crvenu gam pastu od 1 kg po ceni od 735 din, deco sweet gel boju crnu po 12o din i wiltonovu gel boju plavu koju mi je naplatio 335 din!! i sad sam upravo pogledala u katalogu eurowilta da je ista takva boja kod njih 250 din!! Uzgred, po mom misljenju, eurowilt je za njih zakon, i po asortimanu i po ljubaznim trgovcima , a ispade i po cenama. Ja sam do sada sve kupovala u euriwiltu i bogami ih necu menjati!

tebi je bar eurowilt blizu , meni isto nista od ponudjenog nije blizu ali mi je usput (svekrva mi je 500m od jablanice a moji su u zarkovu pa kad idem u posetu ja idem i u kupovinu:)

Pa da, zato i dugo vec kupujem u Euroviltu. Ali moram otici u Jablanicu, da vidim i to cudo!! Nego, da vas pitam od cega prave figurice one gotove, kakve imaju i u Eriksonu, izmedju ostalih ?...meni to lici na nesto poput rojal mase...

Posto sam iz Su, kupujem od zenice sa FB iz Bajmoka Pribor za dekorisanje torti i kod nje su 260 mada su do endavno bili 250 i ona nabavlja iz Madjarske sve i kaze da se uvijek orjentise prema Eurowiltovim cijenama.
Dok postoji jos jedna zenica koja prodaje alate u Su i profil joj je Sve za torte i kod nje su vec odavno 300din i sve joj je skuplje.
I nekako, od kada Wilton ima neku drugu etiketu na svojim gel bojama kao da su mi tecnije boje, prvo sam mislila da su to neke kopije iz MAdjarske, kasnije sam nekom prilikom kupila i u Eurowiltu, uporedim - etikete i tamo isto izgledaju, znaci definitivno neki novi fazoni, i sve mi se cini kao da je rjedje. Ne znam jel neko od vas isto to primjetio, ili ja nesto umislih?

Joj nemam pojma, nisam nikad uzimala, samo barvalove boje...

nego da vas pitam, jel neko od vas pravio cake pops, ima li negde kod nas da se kupe oni plasticni stapici za lizalice, i da sta mslite kako dobiju onako lepu belu boju za umakanje, od bele cokolade bude zuckasto....
i da koju belu cokoladu kupujete, ja danas htela da kupim u univeru, i zamislite, nema nikakve, uopste nemaju belu cokoladu...

nego da vas pitam, jel neko od vas pravio cake pops, ima li negde kod nas da se kupe oni plasticni stapici za lizalice, i da sta mslite kako dobiju onako lepu belu boju za umakanje, od bele cokolade bude zuckasto....
i da koju belu cokoladu kupujete, ja danas htela da kupim u univeru, i zamislite, nema nikakve, uopste nemaju belu cokoladu...

Kako sam ja uspela da skapiram, cake pops se umacu u onu cokoladu sto izgleda kao male bombonice, otopljenu naravno...

Dobro vece. Ja direktno narucim iz N. Sada iz Barvalla sta mi treba, kod njih je jeftinije, a i vise mi se isplati da platim dostavu, nego da se mlatim do drugog kraja grada. A sto se tice boja, jednom sam to vec rekla, ipak je najbolje i najisplativije kupiti Milkomove. Zaboravis kada si ih kupio, a u poredjenju sa malim pakovanjima, su daleko povoljnije. Mada u startu treba dati vise para. I naravno obzirom da su profi, o koncentraciji ne treba govoriti.

Meni je MinicaRelja objasnila da ona koristi obicne stapice za raznjice, samo se prije stavljanja kuglice i oni umoce malo u cokoladu
A citavi se umacu u onu cokoladu u obliku tabletica, ne znam kako se to zove, pisla je Una negdje davno taj naziv. Mogu da se nabave u Tortecu, ali bijele nema vec pola godine.
http://www.lovelytutorials.com/forum/showthread.php?t=2967
Daca_011 je pisal isto ejdnom o nekoj bijeloj cokoladi koja je samo za te glazure i da je bijela kao snijeg, cini mi se da je to isto ona termostabilna iz Jablanice, znaci ne ona na mjeru sto je zuckasta

Back