fondantorte
Primećen član
- Poruka
- 857
zdravo drugari, nocas usred posla crko mikser ali sva sreca da neki mega marketi rade 24h
,i uglavnom torte uspesno privedene kraju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da je svako pokupio svoje dete... a ako i nije - zamenićemo.
Divan je dan napolju... radite ali ne previše pošto treba malo i uživati na ovom suncu!
Ma neki mogu, a nekima ne bi to palo na pametInače si me podsetila na jednu moju bivšu direktorku, koja je zaboravila svoje dete na stovarištu.
JEL MOGUCE???? Nije mi jasno kako moze roditelj da zaboravi svoje dete ... u kolima, u radnji, napolju... Mislim.. ja kad idem bez Elene negde,sve se obrcem kao pijana sam,nesto mi fali sve vreme a nikako da ukapiram da sam solo i da mogu da se opustim! hahahah![]()
Ja sam tek sada stigla sa ručka od mojih roditelja. Pa da vam se pohvalim novim avatarom. Jest' da nisam plavuša, ali zanemarimo tu činjenicu.![]()
SKRIVANJE DOKAZA
Jedna žena koja je članica kluba ljudi koji drže dijetu, ispričala je svojim kolegama kako je preko vikenda napravila omiljenu tortu, i kako su članovi njene porodice pojeli pola. Ona je onda iz frižidera izvadila tortu, pojela jedno parče, pa još jedno, pa još jedno... Dok nije ništa ostalo.
- Pa kako su reagovali kad su saznali da si prekršila pravila i pojela tortu? Jel su bili razočarani? - pitala je jedna žena iz kluba.
- Ma ne, nisu ni saznali! Napravila sam još jednu tortu odmah, pola pojela a pola ubacila u frižider na mesto gde je stajala stara - rekla je žena.