KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uh, evo mi pune oci suza kad sve ovo procitah!
A ovo sto si ti rekla da bi ti bilo krivo ako ne bi bilo te vezanosti, ma ziva istina 100%. Kad se rodila Dunja nikako nije uspjela fino sisati ( a drugo djete, kao trebala bi sve da znas, ma malo sutra, sasvim drugacija situacija od prvog puta) pa samo sisale samo 2 mjeseca uz dohranu. Ma kad god bi je neko od ukucana uzeo u ruke od mene da joj daje flasicu ja sam plakala, kao da mi kradu moje dijete! Meni je ta bliskost dojenja toliko nedostajala da je to strasno. Ali zato sad uzivam kad ona kaze da samo mama jos da je poljubi i neka ide da pjavi tojtu, a ona moze da paja

Draga potpuno te razumem i moja je sisala samo dva meseca i to uz dohranu pa sam suze ronila kada sam posle ta dva meseca odlucila da nemucim vise ni sebe ni dete. Bilo mi je uzasno misliti da ja NEMOGU da nahranim dete da NEMOGU da joj dam moje mleko ali tako je kako je... nije htela da sisa,htela je mleko da joj curi u usta a to vec nije bilo moguce... tako da sam sama prekinula i svake noci kad sam se kupala,posle toga i kad vidim da su mi grudi pune mleka,ja se kupa i placem ko kisa... jeste to su sve hormoni znam ali bacam i blago za moje dete...

Posto mi je danas rodjendan,saljem vam malo kolacica uz kafu :) Nisam nista posebno pravila jer nemam goste danas vec sledeceg vikenda ali sam ipak morala bar nesto ;)

SAM_8684.jpg
SAM_8699.jpg
SAM_8692.jpg

Uh, ja sam budna odavno. Al' 'fala ti za ovu kafu. :kiss:

Vreme je tmurno i hladno, tako da ću po svoj prilici i danas čitav dan biti u kući. Juče sam takav isti dan iskoristila da malo očistim oraha. I onda me mlađe dete na brzaka sludilo da obećam da ću praviti tortu. I jesam je napravila, jer ja ispunjavam svoja obećanja, sada sam stavila šlag, i živa nisam da je načnem, da vidim na šta liči. Zato što se zove "totalna improvizacija". :rotf: By ZD.

Hvala puno :) Ja cu da sacuvam koji za posle posta ;)

Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan!!!! Draga moja SRECAN RODJENDAN koji je bio juce, ali posto ti slavis tek za vikend onda ti je sve do tad svaki dan RODJENDAN :rotf: :heart:

Uh, ja sam budna odavno. Al' 'fala ti za ovu kafu. :kiss:

Vreme je tmurno i hladno, tako da ću po svoj prilici i danas čitav dan biti u kući. Juče sam takav isti dan iskoristila da malo očistim oraha. I onda me mlađe dete na brzaka sludilo da obećam da ću praviti tortu. I jesam je napravila, jer ja ispunjavam svoja obećanja, sada sam stavila šlag, i živa nisam da je načnem, da vidim na šta liči. Zato što se zove "totalna improvizacija". :rotf: By ZD.

ZD takve iznenadne zezancije ispadnu najbolje, znas kako je i kad na slavlje za NG odes onako negdje bez plana, bude ti super, a kad planiras unaprjed, ja sam se bas najcesce razocarala.
Javni da vidimo kako je prosla improvizacija

Poslednja izmena:
Nego, da vas pitam nesto, uvrstila bih u svoj repertoar vrsta torti i nugat sa bijelom ili crnom cokoladom, ali nekako ne znam kako musteriji da objasnim, posebno kad me na telefon nazovu, odnosno kako da musteriju "natjeram" da se odluci bas za tu vrstu torte. Meni obicno traze cokoladne torte, zato sam toliko Zoja napravila, ali i nugat je varijanta coko torte, samo sa kornet filom, ali to nekako moji sugradjani slabo poznaju, pa nekako moram malo da je izreklamiram :super:

Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan!!!! Draga moja SRECAN RODJENDAN koji je bio juce, ali posto ti slavis tek za vikend onda ti je sve do tad svaki dan RODJENDAN :rotf: :heart:

Hvala draga :) Ma meni je rodjendan svaki dan! ;) Ugodim sebi kako znam i umem i koliko mogucnosti dozvoljavaju. A moram da se hvalim,dobila sam kartu za New York od muza za pokolon!!! JUPIIIIIIIIIIII :) :) :zcepanje: :manikir: :manikir:

Hvala draga :) Ma meni je rodjendan svaki dan! ;) Ugodim sebi kako znam i umem i koliko mogucnosti dozvoljavaju. A moram da se hvalim,dobila sam kartu za New York od muza za pokolon!!! JUPIIIIIIIIIIII :) :) :zcepanje: :manikir: :manikir:[/QUOTE]

Čestitam na poklonu od muža, treba da ga maziš i paziš, kad ti kupuje takve poklone.

Back