KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Caos :) I ja sam zrela za 3 odmora! Juce mi je zagoreo kupus tako da je sve pocelo da dimi... imala sam 3 cm debelu zgoretinu u serpi i ribala sam 2 sata! A da ne pricam kako mi je kuca smrdela i da smo ostali bez rucka.. :sad2: Onda je dosao mm i poceo da mi kasljuca po kuci..taman mi jos to fali,da razboli Elenu ili mene! Ovde je neki sumoran dan,nema sunca pa je sve bezveze. Strazarim pored cveca sto sam posadila da mi srne nebi pojele i takooooooo.... Nadam se da je vas dan bolji od mog!
Pozdrav:heart:

Nadam se da je svako pokupio svoje dete... a ako i nije - zamenićemo.
Divan je dan napolju... radite ali ne previše pošto treba malo i uživati na ovom suncu!

eeee dovela sam svoje dete kući i mladje i starije i još 2 drugara da se igraju kod nas.A to mi je bio tako pametan potez da ću sledeći put sama sebi da lupim šamar. U sred pravljenja torte, sam ih zabavljala i igrala se sa njima. onda je došao i treći drugar pa smo imali čas nemačkog.
Inače si me podsetila na jednu moju bivšu direktorku, koja je zaboravila svoje dete na stovarištu. Kupovala žena neke stvari za kuću, a dete su muvalo okolo, ona platila i krenula kući. i posle par kilometara kad je videla da je mirno u kolima, bilo je polukružno pa nazad.

Inače si me podsetila na jednu moju bivšu direktorku, koja je zaboravila svoje dete na stovarištu.

JEL MOGUCE???? Nije mi jasno kako moze roditelj da zaboravi svoje dete ... u kolima, u radnji, napolju... Mislim.. ja kad idem bez Elene negde,sve se obrcem kao pijana sam,nesto mi fali sve vreme a nikako da ukapiram da sam solo i da mogu da se opustim! hahahah :)

Inače si me podsetila na jednu moju bivšu direktorku, koja je zaboravila svoje dete na stovarištu.

JEL MOGUCE???? Nije mi jasno kako moze roditelj da zaboravi svoje dete ... u kolima, u radnji, napolju... Mislim.. ja kad idem bez Elene negde,sve se obrcem kao pijana sam,nesto mi fali sve vreme a nikako da ukapiram da sam solo i da mogu da se opustim! hahahah :)
Ma neki mogu, a nekima ne bi to palo na pamet

Nego, ideš u NY? :)

Dobro jutro! Umorna hm pa i nisam toliko, ali nervozna da, juce pravila torticu i taman na pola do zavrsetka nestade mi vode menjaju neke cevi u mom delu grada, bez ikakve najave iskljucili, a kod mene zaprljanog posudja da svisnes :mrgreen:

SKRIVANJE DOKAZA
Jedna žena koja je članica kluba ljudi koji drže dijetu, ispričala je svojim kolegama kako je preko vikenda napravila omiljenu tortu, i kako su članovi njene porodice pojeli pola. Ona je onda iz frižidera izvadila tortu, pojela jedno parče, pa još jedno, pa još jedno... Dok nije ništa ostalo.
- Pa kako su reagovali kad su saznali da si prekršila pravila i pojela tortu? Jel su bili razočarani? - pitala je jedna žena iz kluba.
- Ma ne, nisu ni saznali! Napravila sam još jednu tortu odmah, pola pojela a pola ubacila u frižider na mesto gde je stajala stara - rekla je žena.

SKRIVANJE DOKAZA
Jedna žena koja je članica kluba ljudi koji drže dijetu, ispričala je svojim kolegama kako je preko vikenda napravila omiljenu tortu, i kako su članovi njene porodice pojeli pola. Ona je onda iz frižidera izvadila tortu, pojela jedno parče, pa još jedno, pa još jedno... Dok nije ništa ostalo.
- Pa kako su reagovali kad su saznali da si prekršila pravila i pojela tortu? Jel su bili razočarani? - pitala je jedna žena iz kluba.
- Ma ne, nisu ni saznali! Napravila sam još jednu tortu odmah, pola pojela a pola ubacila u frižider na mesto gde je stajala stara - rekla je žena.

Važno je šta drugi misle :rotf::rotf::rotf:

Inače dobar dan.Sve do 9 sati jutros sam bila i raspoložena i nije mi se spavalo,a evo sad samo što držim oči otvorene. Čak ni nesić ne pomaže.A sinoć do ponoći smo gledali neke smešne klipove, lapsuse na you tubu. Popadali smo od smeha.A sad mi se spava...

Back