KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mali slatki bambi, a zamislite neko kuva od njih paprikasz:(z:(z:(
Pa ne bih mogla pojesti, srce bi mi prepukloz:(
Nego, dodjoh da vas ljubnem za laku noc...odradila sta sam naumila za veceras i sad odoh na tusiranje i lalanje...
1316263428_img5.jpg

samo da mahnem u prolazu.Došla sam kući tek oko 4.A zašla iz kuće oko pola pet. Belu mačku pred očima nisam videla.Još sam imala neka snimanja, jezik mi je otekao od priče. Dečica otišla kod bake i dede.Ipak smo morali da odložimo igraonicu,Andrej pao pa ga boli kolence i nije bio baš ni za šetnju a kamoli igranje. Sad pravim tortice, a kad ću na spavanje, e o tome ćemo tek da razmišljam. Uspela sam da se opružim pola sata, mnogo mi je značilo. Ljubac devojke.Odoh da mackam kore

Nije valjdada sam opet prva? A ja jutros nikako da stignem na cose. Imala brdo poslova da zavrsim pa tek sad skuvala kaficu i sela da odmorim. Moji muski jos blazeno spavaju ali meni su ova jutra najdrazajer jedino tada imam apsolutni mir i vreme samo za mene. Jos da ovo sunce koje sija kroz prozor i malo greje bilo bi idealno.

Ma jok, nema uopste! Da vidis kako ej kod nas u pogonu, kad dohvatis neki odlivak, osovinu, bilo sta ruka skoro da ti se zaledi za metal. A mene danas bas potrefilo da skoro stalno budem u pogonu, umjesto u kolik-toliko toploj kancelariji

Back