Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je stvar navike...Dobro vece, i laku noc. Ja sam mislila da radim neke figure, ali nema sanse. Idem lepo da se naspavam, pa cu sutra. Mislila sam ove nedelje da odmorim, ali nista od toga. I svaka cast ljudima koji nenaspavani mogu da funkcionisu.

Dobro vece, i laku noc. Ja sam mislila da radim neke figure, ali nema sanse. Idem lepo da se naspavam, pa cu sutra. Mislila sam ove nedelje da odmorim, ali nista od toga. I svaka cast ljudima koji nenaspavani mogu da funkcionisu.

Samu sebe sam zapanjila. I kada sam prvu frknula u mašinu, umutila sam kore i skuvala fil za "jafu" koju imam naručenu za sredu. Da mi sutra bude lakše kada budem sređivala kuću i pravila tortu mom mlađem piletu za rođendan. 
I zato se divim onima koji rade i danju i noću i zaborave kada su spavali. Ja ne mogu.
Zvala me danas komsinicina cerka posto je videla i probala neke moje torte, hoce tortu u obliku mini maus, sad ne mogu docekati vikend...mislim da cu i sanjati torte nocas
doduse, ne bi mi bilo prvi put..
ne mogu ja da se merim sa vama nikako, i nisam neki ekspert vec pocetnik koji ima jos jako, jako puno da uci, ali eto drago mi da se nekom dapadaju moje torte toliko da pozeli i njemu da napravim nesto

Nisam ja jel da,ne pravi mi se ono cudo,jel da da ja nisam lenja i nisam te iznervirala,brzo kazi kazi kazi da nije Daca![]()
a nisam te ni iznervirala jel da ???![]()
tela mi uvali neku tojbicu,a ja te markirane sanele i vitone ne umem da nosim,da je kineska privatila bih oma

Tenesa ti nesto znas sigurno,jel me ogovarala ova malatela mi uvali neku tojbicu,a ja te markirane sanele i vitone ne umem da nosim,da je kineska privatila bih oma
![]()
hahahahahaahhaha,a ne,ja nista ne znam.....nemojte vi Tenesa,Tenesa....i posle Tenesa bude kriva.....hahahaha