KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro vece, i laku noc. Ja sam mislila da radim neke figure, ali nema sanse. Idem lepo da se naspavam, pa cu sutra. Mislila sam ove nedelje da odmorim, ali nista od toga. I svaka cast ljudima koji nenaspavani mogu da funkcionisu.

Ma ženo moja draga, funkcionišeš kao sat, zaboraviš da ne možeš, samo furaš naprjed z;)
PA kad dan nema vise od 24h.
I ja sam isto mislila da cu raditi neke figurice veceras, ali enma sanse, odoh i ja u krpe, stavila sam slike u albume, pa sutra na temu.
Laku noc i cujemo se ujutro
Dobro vece, i laku noc. Ja sam mislila da radim neke figure, ali nema sanse. Idem lepo da se naspavam, pa cu sutra. Mislila sam ove nedelje da odmorim, ali nista od toga. I svaka cast ljudima koji nenaspavani mogu da funkcionisu.

Poslednja izmena:
A ja sam u 22h skinula zavese iz prizemlja. :eek: Samu sebe sam zapanjila. I kada sam prvu frknula u mašinu, umutila sam kore i skuvala fil za "jafu" koju imam naručenu za sredu. Da mi sutra bude lakše kada budem sređivala kuću i pravila tortu mom mlađem piletu za rođendan. :heart:

Ja sam već sto puta pisala o tome: ja ne funkcionišem ama baš ni malo ako sam nenaspavana. :( I zato se divim onima koji rade i danju i noću i zaborave kada su spavali. Ja ne mogu.

Devojke da vam se pohvalim, imam prvu porucenu torticu i jako jako sam srecna, otkad sam otkrila fondan prosto sam zaljubljena u njega i samo bih nesto pravila...:) Zvala me danas komsinicina cerka posto je videla i probala neke moje torte, hoce tortu u obliku mini maus, sad ne mogu docekati vikend...mislim da cu i sanjati torte nocas :) doduse, ne bi mi bilo prvi put.. :) :) :) ne mogu ja da se merim sa vama nikako, i nisam neki ekspert vec pocetnik koji ima jos jako, jako puno da uci, ali eto drago mi da se nekom dapadaju moje torte toliko da pozeli i njemu da napravim nesto

Poslednja izmena:
jubim ja tebe e majke mi kad je bog zenama delio pamet,lukavost i sve one epitete nene ne da je zaobisao nego nije ni znao da postojim....ceo dan sam drndala po kuci ko kreten,a prilikom sledeceg velikog spremanja pobacacu i ove moje muske zivota mi...Tenesa rece una da te zovem sledeci put u pomoc:)

ahaha!!!ma ja tebe volem..ti znas sta si meni:D
e da vidis moram da posaljem neke slike za one chanele i tako to..dobro me podseti....evo dosla gica iz setnje....ahahha i odmah se zatrcao na mesto da se susi a jos stoji jakna na njemu

Back