tenesa84
Aktivan član
- Poruka
- 1.381
ej zene ja odoh da spavam,dosta mi e za danas....laku noc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Idemo malo da voze one dvokolice i da se veru po onim stenama. Uh kako bih i ja im se rado pridružila u nekim vratolomijamaDrage moje, evo i mene napokon. Konačno sam se ugrejala pa mogu i da Vam se javim. Sa mm smo stigli u domovinu u cetvrtak poslepodne, po hladnom, ali suvom vremenu. Da se prave kobasice kod druga. Sve bi to bilo super, da nocu nije počeo da pada sneg. Super je bilo, lepa zimska idila, ali ipak, nije joj vreme ni mesto. Mi stigli na par dana i zamalo ostali zavejani. Obavili smo šta smo planirali, nikakve posete van sela, samo jednom i to odmah u petak ujutru za Novi Sad i gotovo. A onda moli Boga, da do nedelje zore očiste put i autoput. Da nismo imali put nazad, bilo bi nam super, samo strah ima velike oči. Ali, na kraju je sve ispalo dobro, srećno smo doputovali a kod nas ni pahuljice snega. Sinoć počeo malčice, ali ništa dalje. Samo je hladno, ali u stanu je super. Smrzla sam se dok smo bili kući, svako greje drugačije a meni zima. Volim sneg, al´ kad imam topao stan ili kuću.
Slavljenicima sa zakašnjenjem želim sve najbolje.
Vežbe sam malo prekinula zbog putovanja, ali ponovo se kreće za koji dan. Treći deo je na redu.
Dobro da si se ti bezbedno vratila. Jedva sam čekala da vidim zelenu kuglice kod tvog nika.
Nego mnogo mi se svidjaju oni tvoji medenjaci.Ali baš, baš mi se svidjaju. Prosto mi je žao da se jedu
Prestao je da pada, ali ga ima na sve strane. Ja sam završila spremanje kuće, stavila "jafu" u činiju, pošto će biti Barbika, ispekla kore i skuvala fil za "moskvu" mom Savi. Dok mi se fil hladi imam da ispeglam nešto veša, pa ću da sastavim tortu, da se istuširam, pa kada onda zasednem ispred monitora...![]()
Prestao je da pada, ali ga ima na sve strane. Ja sam završila spremanje kuće, stavila "jafu" u činiju, pošto će biti Barbika, ispekla kore i skuvala fil za "moskvu" mom Savi. Dok mi se fil hladi imam da ispeglam nešto veša, pa ću da sastavim tortu, da se istuširam, pa kada onda zasednem ispred monitora...![]()
jer ću ga ujesti. Dobra ti je ideja.Hvala draga. A što se tiče medenjaka, oni se prvenstveno rade za ukras. Hajde na to proturimo i kući, pošto to tamo ne poznaju, ja mogu ovde raditi, pa nekako poslati ili doneti. Valjda će sneg jednom i da prestane da pada i ja ću češće dolaziti kući.

, toliko se vec zasitim od toga! E onda ponedeljak uzmem slobodno, malo da odmorim pa od utorka opet Jovo nanovo 
Natasha bas mi je drago da vezbas..jel vidis promene? Kako se osecas? Kod nas je bilo isto mnogo hladno i duvao je neki groozni vetar! Snega ima,naravno... sto kaze smeh ko u Sibiru
Postavicu vam sliku da vidite ali nisam mogla da koristim blic da ih nebi uplasila pa je malo mracno