KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Danas nam je divan dan, mom je Savi rođendan...Petnaesti...Ljubi ga mama. :heart: Izvolite parče "moskve" sa malinama, da bi i mama jela torte :mrgreen: i koka - kolu...Alkohol ne služim. :D

51rmlc.jpg

Da Vas malko vidim, šta se radi. ZD, čestitam mladom momku srećan rodjendan i zahvaljujem na torti, super izgleda, sigurna sam da još bolje prija.
Ja bila danas malo da radim, na sreću nigde snega a ni zima nije nešto katastrofalno. Danas me zvala jedna poslastičarnica sa istoka Slovačke, kao kad imate put u naše krajeve, pita ona onako ladno. Jutros su imali -22. Još da se smrznem tamo, ali moraću uskoro i tamo da idem. Dosta je bilo lenčarenja i džabalebarenja, mora se raditi, samo da su putevi čisti i nema me.

Danas nam je divan dan, mom je Savi rođendan...Petnaesti...Ljubi ga mama. :heart: Izvolite parče "moskve" sa malinama, da bi i mama jela torte :mrgreen: i koka - kolu...Alkohol ne služim. :D
51rmlc.jpg
Hvala lepo za tortu... prihvatam i maline... kad već nema mojih omiljenih višanja z:(.
Koka kolu ne volim... al' dovoljna je i čaša vode.z:)
Srećan vam rođendan... i njemu i mami :deda:
Inače, jeste li izlazili u skorije vreme? Ja malo pre došla sa posla, ruke su mi utrnule od zime i to u rukavicama :zima:.
Ne da je 'ladno, nego...

Caos :) Ja sam se sada vratila sa Yoge i umesila testo za mini pice. Tu mi je drugarica i moram malo da je razmazim ;) ZD srecan rodjendan sinu! Torta izgleda divno! :)
Tenessa,ponesi lopatu jer ce ti trebati do Zlatibora tako da nemoj da se sekiras sto si juce pojela kasno milku,sve ces to potrositi ;) ;) ;) Lepo se provedite,ponesi plavlovicevu za lice i ruke obevezno ako cete biti napolju!

Back