KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovima što putuju u planine srećan put... al' da znate da vam zavidim!
To što ja pričam da ne volim sneg i zimu liči na ono "kiselo grožđe" iz basne z;).
Jer... kad zagudi, pa još zabeli... tako me vuče neka lepa osunčana planina... sa dovoljno žičara. I ne smeta mi ni red ni gužva... samo bih da ponovo imam tih 10-tak dana...
Došao danas u servis drugar da stavi točkove sa zimskim gumama... ide sa porodicom na Kopaonik, pita želim li sa njima... nekad smo zajedno uživali u stazama na Brezovici.
Joj... kako me je uhvatila želja da se nađem tamo... na Kopaoniku ili... najrađe na mom Bledu. To mesto mi je posebno ostalo u srcu... godinama sam ga posećivala...
Bled-Island.jpg

I tako... odoh da spavam i sanjam neko lepo skijanje... :zimag:

ZD srecan rodjendan sinu sve najlepse zelim, a danas je i mojoj curki rodjus, ali mnogo je mladja od tvog sina, danas napunila dve godinice. Proslavica za vikend, probat cu za mene novu torticu, obavezno cu da podelim sa vama parce :zpozdrav:

Danas nam je divan dan, mom je Savi rođendan...Petnaesti...Ljubi ga mama. :heart: Izvolite parče "moskve" sa malinama, da bi i mama jela torte :mrgreen: i koka - kolu...Alkohol ne služim. :D

51rmlc.jpg

Srecan rodjendan decici!!! A devojkama koje putuju srecan put!!!:zpozdrav:

Gde ste sve nestale? Grejete se? Kod nas počeo malo da pada sneg, bila sam malo da se vozam, ali na sreću sam stigla kući kad je počeo da pada. Ovde u našim krajevima čistači uvek spremni čekaju snek a on ih iznenadi i u februaru. Svugde je to izgleda isto.

Ja bih tebi dala orden. I svima koji tako mogu da funkcionišu. Ja bi do sada zaspala na poslu. :sad2:

Draga, ja od podne jedva oci drzim otvorene, a sad me spucalo, smrzla se u pogonu, neku masinu majstori popravljaju pa malo bila sa njima tamo. Valjda mi jos hladnije od ne sna. A sad kuci pjeske pa jos malo smrzavanja, ali ipak valja to da se razmrdam, a onda rucak, pa opet Jovo nanovo, za sutra dvije treba dekorisati. Ali sta je tu je, nisam jedina

Pozdrav i od mene iz suncanog Beckerekaz:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:
Pa sta se smejete, eno jos sija sunce napoljuz:mrgreen:malko zubato:zelenko3:
Stigla sa posla, da vas cmokim pa odoh dalje da radim...:zpozdrav:
PS
Sto se tice spavanja ili ne spavanja...ihaaaaaaaa...mnogo neispavanih noci jedna, druga a svako jutro na posao...Domacice navika ti je cudo, cudo...

Back