msneki
Ističe se
- Poruka
- 2.617
Hvala sneki i ti putujes?.
Vodim svoje klince i idemo u subotu. Sto se prepoznavanja tice verujem da ce pod 'punom ratnom opremom'

tesko prepoznaju i rodjena braca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala sneki i ti putujes?.

tesko prepoznaju i rodjena braca.

.

ZD srecan rodjendan sinu sve najlepse zelim, a danas je i mojoj curki rodjus, ali mnogo je mladja od tvog sina, danas napunila dve godinice. Proslavica za vikend, probat cu za mene novu torticu, obavezno cu da podelim sa vama parce![]()
Danas nam je divan dan, mom je Savi rođendan...Petnaesti...Ljubi ga mama.Izvolite parče "moskve" sa malinama, da bi i mama jela torte
i koka - kolu...Alkohol ne služim.
![]()

ZD srecan rodjendan sinu sve najlepse zelim, a danas je i mojoj curki rodjus, ali mnogo je mladja od tvog sina, danas napunila dve godinice. Proslavica za vikend, probat cu za mene novu torticu, obavezno cu da podelim sa vama parce![]()
Danas nam je divan dan, mom je Savi rođendan...Petnaesti...Ljubi ga mama.Izvolite parče "moskve" sa malinama, da bi i mama jela torte
i koka - kolu...Alkohol ne služim.
![]()
Meni moze kola posto je obozavam a vocne torte ne volem 

DObro jutro! I ja sam zaspala u pola 4 ustala u 6, da nisam kolegi napisala poruku da me samo zvrcne, ne da se ne bi probudila...

Ja bih tebi dala orden. I svima koji tako mogu da funkcionišu. Ja bi do sada zaspala na poslu.![]()
Evo mene samo da se javim sa Zlatibora....pozdrav svima...![]()

pozdrav,jel uzivate?Evo mene samo da se javim sa Zlatibora....pozdrav svima...![]()

malko zubato.gif)