Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je stvar navike...Dobro vece, i laku noc. Ja sam mislila da radim neke figure, ali nema sanse. Idem lepo da se naspavam, pa cu sutra. Mislila sam ove nedelje da odmorim, ali nista od toga. I svaka cast ljudima koji nenaspavani mogu da funkcionisu.

Dobro vece, i laku noc. Ja sam mislila da radim neke figure, ali nema sanse. Idem lepo da se naspavam, pa cu sutra. Mislila sam ove nedelje da odmorim, ali nista od toga. I svaka cast ljudima koji nenaspavani mogu da funkcionisu.

Samu sebe sam zapanjila. I kada sam prvu frknula u mašinu, umutila sam kore i skuvala fil za "jafu" koju imam naručenu za sredu. Da mi sutra bude lakše kada budem sređivala kuću i pravila tortu mom mlađem piletu za rođendan.
 Samu sebe sam zapanjila. I kada sam prvu frknula u mašinu, umutila sam kore i skuvala fil za "jafu" koju imam naručenu za sredu. Da mi sutra bude lakše kada budem sređivala kuću i pravila tortu mom mlađem piletu za rođendan. 
 I zato se divim onima koji rade i danju i noću i zaborave kada su spavali. Ja ne mogu.
 I zato se divim onima koji rade i danju i noću i zaborave kada su spavali. Ja ne mogu. Zvala me danas komsinicina cerka posto je videla i probala neke moje torte, hoce tortu u obliku mini maus, sad ne mogu docekati vikend...mislim da cu i sanjati torte nocas
 Zvala me danas komsinicina cerka posto je videla i probala neke moje torte, hoce tortu u obliku mini maus, sad ne mogu docekati vikend...mislim da cu i sanjati torte nocas  doduse, ne bi mi bilo prvi put..
 doduse, ne bi mi bilo prvi put..  

ne mogu ja da se merim sa vama nikako, i nisam neki ekspert vec pocetnik koji ima jos jako, jako puno da uci, ali eto drago mi da se nekom dapadaju moje torte toliko da pozeli i njemu da napravim nesto
 ne mogu ja da se merim sa vama nikako, i nisam neki ekspert vec pocetnik koji ima jos jako, jako puno da uci, ali eto drago mi da se nekom dapadaju moje torte toliko da pozeli i njemu da napravim nesto

Nisam ja jel da,ne pravi mi se ono cudo,jel da da ja nisam lenja i nisam te iznervirala,brzo kazi kazi kazi da nije Daca
a nisam te ni iznervirala jel da ???

vidis Tenesa ona nije bas cista znas...ha zavrsila obaveze pa mene zekise
 vidis Tenesa ona nije bas cista znas...ha zavrsila obaveze pa mene zekise 
 tela mi uvali neku tojbicu,a ja te markirane sanele i vitone ne umem da nosim,da je kineska privatila bih oma
 tela mi uvali neku tojbicu,a ja te markirane sanele i vitone ne umem da nosim,da je kineska privatila bih oma

Tenesa ti nesto znas sigurno,jel me ogovarala ova malatela mi uvali neku tojbicu,a ja te markirane sanele i vitone ne umem da nosim,da je kineska privatila bih oma

hahahahahaahhaha,a ne,ja nista ne znam.....nemojte vi Tenesa,Tenesa....i posle Tenesa bude kriva.....hahahaha