PrincessAndjela
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Dobro jutro devojke
.
neiscrpna tema i uvek vruća za polemisanje. Šta je kome lepo, manje lepo ili ne.Ono što je nekom skupo, drugome je prihvatljivo. Neko voli tanje korice, neko deblje. Stvar je ukusa, a mnogo mudri ljudi rekoše da se o njemu ne vredi raspravljati. Sve ste rekle što ste mislile i svako je ostao pri svome da je njegova najmudrija.
Ja sam našla svoju cenu.Zadovoljna sam obimom posla, nekad ima više posla, nekad mnogooo, a ponekad je to po koja torta tokom nedelje.
Znam da je teško u početku naći pravu cenu. I verovatno nismo pomogle ženici oko njene dileme. Stavi sve na papir, da li radiš sama dekoracije i figurice ili kupuješ, koliko te košta materijal, struja, gorivo ako donosiš torte.Na nekim tortama ćeš zaraditi više, na nekima manje,ali u svakom slučaju ja ti želim puno uspeha i želim ti da sa uživanjem i ljubavlju to radiš.
. neiscrpna tema i uvek vruća za polemisanje. Šta je kome lepo, manje lepo ili ne.Ono što je nekom skupo, drugome je prihvatljivo. Neko voli tanje korice, neko deblje. Stvar je ukusa, a mnogo mudri ljudi rekoše da se o njemu ne vredi raspravljati. Sve ste rekle što ste mislile i svako je ostao pri svome da je njegova najmudrija.
Ja sam našla svoju cenu.Zadovoljna sam obimom posla, nekad ima više posla, nekad mnogooo, a ponekad je to po koja torta tokom nedelje.
Znam da je teško u početku naći pravu cenu. I verovatno nismo pomogle ženici oko njene dileme. Stavi sve na papir, da li radiš sama dekoracije i figurice ili kupuješ, koliko te košta materijal, struja, gorivo ako donosiš torte.Na nekim tortama ćeš zaraditi više, na nekima manje,ali u svakom slučaju ja ti želim puno uspeha i želim ti da sa uživanjem i ljubavlju to radiš.
ne znam kako vi ali ja bas i nisam ljubitelj zime...ja bi na Floridu