Evo i mene,stigla mojoj kucici slobodici!

Zaista volim da skitam svuda ali pozelim se moje kuce samo tako!

Juce smo se doklackali do BG jedva! Sudarili se kamion i cisterna bas kod Galenike. Ujutru smo lepo krenuli na aerodrom,nije bilo problema. Cekali smo sat vremena u avionu, da se avion isprska sredstvom protiv zaledjivanja pa su onda zatvorili aerodrom skorz da bi ga cistili ali smo ipak krenuliiii
Elena je super bila u putu,malo je plakala na pocetku jer se ukakila

ali kad sam to sredila,zaspala je kao malo jagnje. Posle je tatica dosao po nas,spremio mi rucak i kafu. A kuca blistaaa..ahhaahahha Morala bi ja cesce da skitam vidim ja...

Nocas ce kod nas biti- 24 stepena tako da sam i ja pripremila kuvano vino za mene i kuvanu rakiju za Erika
Imala sam samo jednu losu vest kad sam dosla kuci... Pakete,postolja, koja smo poslali u Rijeku su sva izlomljena,tako da ce se sigurno baciti... Steta je 100% a nemam se kome zaliti u njihovoj posti

tacno sam i imala osecaj da ce se nesto desiti sa njima,sve je nekako traljavo islo od samog pocetka. Zene vezbacice se nejavljaju vise... VISNJA? NATACHA? Kako idu vezbe? ja konacno nastavljam sa mojim aktivnostima u ponedeljak.