KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E društvo evo i mene. Srećom juče nisam radila,kolege kažu da je bilo strašnoooo u Beogradu.Mada smo se u to i lično uverili.Čistili smo auto i čistili i čistili oko auta, pa prodje onaj s Grtalcom pa nam zatrpa.
Ja sam bila u haosu sa tortama, valjda ću sutra imati vremena da pokačim slike. Inače juče je jedan rodjendan otkazan zbog nevremena, a 2 torte smo uspeli da isporučimo. Danas je mužić odneo još 3 tortice. Ja na posao, a on i klinci odoše u pozorište.
Inače ja sam sinoć u kafanici bila do 2 posle ponoći.Muzika,večerica, čaša dobrog crnog vina, veselo društvo.Mnogo sam se lepo provela, a kad sam došla do 4 sam završavala torte.Valjda ću večeras malo uhvatiti sna.
Da nismo mi spremale torte za isti rodjendan,? I meni su juce otkazane torte za rodjendan...i to 2 kom,,,,pomereno za petak!! :znamiguje:

Evo i mene,stigla mojoj kucici slobodici! :) Zaista volim da skitam svuda ali pozelim se moje kuce samo tako! :heart:
Juce smo se doklackali do BG jedva! Sudarili se kamion i cisterna bas kod Galenike. Ujutru smo lepo krenuli na aerodrom,nije bilo problema. Cekali smo sat vremena u avionu, da se avion isprska sredstvom protiv zaledjivanja pa su onda zatvorili aerodrom skorz da bi ga cistili ali smo ipak krenuliiii :zskace:
Elena je super bila u putu,malo je plakala na pocetku jer se ukakila z:mrgreen: ali kad sam to sredila,zaspala je kao malo jagnje. Posle je tatica dosao po nas,spremio mi rucak i kafu. A kuca blistaaa..ahhaahahha Morala bi ja cesce da skitam vidim ja... ;)
Nocas ce kod nas biti- 24 stepena tako da sam i ja pripremila kuvano vino za mene i kuvanu rakiju za Erika ;)

Imala sam samo jednu losu vest kad sam dosla kuci... Pakete,postolja, koja smo poslali u Rijeku su sva izlomljena,tako da ce se sigurno baciti... Steta je 100% a nemam se kome zaliti u njihovoj posti :( tacno sam i imala osecaj da ce se nesto desiti sa njima,sve je nekako traljavo islo od samog pocetka. Zene vezbacice se nejavljaju vise... VISNJA? NATACHA? Kako idu vezbe? ja konacno nastavljam sa mojim aktivnostima u ponedeljak.:zblesav:

Da vas sad ne citiram sve, evo da odgovorim.
Pospanko i ja smo srećno stigli do Bečeja... autobusom. Ambicija da vozim po ovakvom vremenu me je napustila jutros dok sam išla na posao. I dobro je jer su putevi skroz nerašćišćeni i veliki problem je proći kroz manje prometne ulice kao što je npr. moja ali i ulica moje drugarice.
Do kuće se Pospanko vozio sankama, a ja meni nije smetalo da prošetam u lepom društvu.
Svi srećni i zadovoljni.
Kako ću sutra kući... e, to već ne znam.
Ali... dug je dan, nešto ćemo smisliti.

Uh, js pitas...vucem se kao prebijena macka do zadnjeg momenta i onda haos...drz ne daj, ali se iscupamz:mrgreen:
E i ja sam tako ostavila sve za subotu i nedelju i sad povuci potegni....(a uvek to uradim :dash:)
ajmo ajmo nema zabusavanja....sta si napravila do sad...kozice, ovcice, kravice...?z:lol:
Lako je tebi da zezas :)...napravila samo n.kornjace(samo glave),picu i traktor ostalo cu sutra...:mrgreen:

Dobro vece. Ih pa mene je juce sve mrzelo da radim. Pomislila sam prvi put da su mi se torte smucile, i samoj sebi govorila da mi tako i treba kada volim komplikovane dekoracije, a kada je vise takvih u isto vreme da poludis. Ali sam se naspavala, i danas je novi dan.

Evo i mene,stigla mojoj kucici slobodici! :) Zaista volim da skitam svuda ali pozelim se moje kuce samo tako! :heart:
Juce smo se doklackali do BG jedva! Sudarili se kamion i cisterna bas kod Galenike. Ujutru smo lepo krenuli na aerodrom,nije bilo problema. Cekali smo sat vremena u avionu, da se avion isprska sredstvom protiv zaledjivanja pa su onda zatvorili aerodrom skorz da bi ga cistili ali smo ipak krenuliiii :zskace:
Elena je super bila u putu,malo je plakala na pocetku jer se ukakila z:mrgreen: ali kad sam to sredila,zaspala je kao malo jagnje. Posle je tatica dosao po nas,spremio mi rucak i kafu. A kuca blistaaa..ahhaahahha Morala bi ja cesce da skitam vidim ja... ;)
Nocas ce kod nas biti- 24 stepena tako da sam i ja pripremila kuvano vino za mene i kuvanu rakiju za Erika ;)

Imala sam samo jednu losu vest kad sam dosla kuci... Pakete,postolja, koja smo poslali u Rijeku su sva izlomljena,tako da ce se sigurno baciti... Steta je 100% a nemam se kome zaliti u njihovoj posti :( tacno sam i imala osecaj da ce se nesto desiti sa njima,sve je nekako traljavo islo od samog pocetka. Zene vezbacice se nejavljaju vise... VISNJA? NATACHA? Kako idu vezbe? ja konacno nastavljam sa mojim aktivnostima u ponedeljak.:zblesav:

Bogami nista od vezbi z:mrgreen: sad samo sneg lopatam z:mrgreen::zblesav:

Moje dete prosle godine nismo mogli da nateramo u kucu, imao je 2 godinice i sam se spustao sa kliskom, sankama mu doduse nisam dala jer je strasno velika nizbrdica..Ali, ove godineee, pored ovoliko snega on ni ne zeli da pomisli da izadje napolje!! Trudili smo se, docaravali mu tu "zimsku caroliju" ali ne, i ne!!!! Kaze, ja ne volim sneg, meni je zima, necu da se sankam, necu da budem mokar...... mada, i pametno dete,,ihhhiii sta ce napolju na ovom minusu!!! ni mene nisu mogli da nateraju! Sva se deca u mom naselju iskupe, i zovu i mene, a ja kazem ne mogu, veceras mi je Barbikici rodjendan moram da joj sijem haljine..hehehhe NE VOLIM SNEG!! :) Bila sam kod moje sestre na rodjendanu, i svi su otisli u kafanu, a ja naravno kuci... napravila sam joj mnogo lepu torticu (copy paste Unchi) i ona je zaplakala od srece koliko joj se svidela! Inace moja prva ili druga torta ne secam se je bila bas toj istoj mojoj sekani prosle godine! Tako da, drage moje slavim svoj prvi jubilejjj i drago mi sto sam sa Vama godinu dana (i koji dan vise :D ) Ne ide mi ubacivanje slika nesto, OPET onaj famozni crveni kruzic, jer sam opet na Telenoru, ali se nadam da cu uspeti da ih ubacim u skorije vreme!

Helloooooo!

Deca sa Zmu-om na sankanju, ja uzivam kuci...
Nos ne prestaje da mi curi, disem na skrge, spavam u polusedecem polozaju, moram po novu zalihu cajeva i maramica.. ali nema vezeee..Sneg napolju a meni toplo! Volim zimu bash, iz dnevne sobe kad je gledam, jos vise! z:)

Pozdravcic iz sneznog beckereka...
Sta da vam kazem, kao dete sam isla u setnju i nabavku jutros i osmeh sa lica ne silazi...tako ej sve lepo, cisto i belo...
Zelim vam lep dan i provedite ga sa najmilijima...ljubim vas.
srecna%20porodica%20-%20pokloni.jpg

Zavirujem ovde i bazam po netu da vidim kako stoji stvar sa prevozom...
Sneg ne pada, ni vetar ne duva - trebalo bi da je sve OK i da se večeras najnormalnije vratim kući...
Inače je napolju jako lepo...
Drugarica i ja bile u jednoj duuuuuugoj šetnji kao i sinoć, ispričale se slatko... i baš je lepo biti nečiji gost!

Back