KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro jutro devojke :).
neiscrpna tema i uvek vruća za polemisanje. Šta je kome lepo, manje lepo ili ne.Ono što je nekom skupo, drugome je prihvatljivo. Neko voli tanje korice, neko deblje. Stvar je ukusa, a mnogo mudri ljudi rekoše da se o njemu ne vredi raspravljati. Sve ste rekle što ste mislile i svako je ostao pri svome da je njegova najmudrija.
Ja sam našla svoju cenu.Zadovoljna sam obimom posla, nekad ima više posla, nekad mnogooo, a ponekad je to po koja torta tokom nedelje.
Znam da je teško u početku naći pravu cenu. I verovatno nismo pomogle ženici oko njene dileme. Stavi sve na papir, da li radiš sama dekoracije i figurice ili kupuješ, koliko te košta materijal, struja, gorivo ako donosiš torte.Na nekim tortama ćeš zaraditi više, na nekima manje,ali u svakom slučaju ja ti želim puno uspeha i želim ti da sa uživanjem i ljubavlju to radiš.

Stigla sa posla...kod nas putnici od danas ne rade do daljnjeg, samo mi gradska decaz:mrgreen:
Ono jest zima, prsti mi otpali na rukama kroz rukavice, do kuce, ali volim sneg pa to ti je...:aha:
Zelim vam prijatno vece...cmok...
images

Dobro vece drage moje :)) ima li zime kod vas .Ja nesto ovih dana nisam aktivna na cosetu ,bas mi nedostajete uvek sam u nekoj frci .Zna li koja od vas na kojoj temi i strani ima detaljno objasnjenje kako se kuva fil u mikrotalasnoj .I ja bi se oprobala da olaksam sebi posao ..

Dobro vece drage moje :)) ima li zime kod vas .Ja nesto ovih dana nisam aktivna na cosetu ,bas mi nedostajete uvek sam u nekoj frci .Zna li koja od vas na kojoj temi i strani ima detaljno objasnjenje kako se kuva fil u mikrotalasnoj .I ja bi se oprobala da olaksam sebi posao ..

[post=20352275]Jaco, ja sam ovde pisala o kuvanju filova u mikrotalasnoj[/post]

A [post=14552061]ovde[/post] su koka i Vesna Korica pisale na istu temu.

Poslednja izmena:
`el vam zima?
Sto veej sneg...malopre pogledam kroz prozor kuhinje(ja sam na prvom spratu)kad komsinica i cerka odose da setaju pudlicu...ja jedino da prosetam onog misa iz terarijuma(Stefan ima crnog misa u sobi kao kucnog ljubimca), ne znam da li bi voleo sneg kao ja...
Pijem caj, ako je neko za, hajde na soljicu toplog caja...
soljica-kafe-498.jpg

Nemo da umires, jos si mlada za umiranje, a po meni mozes i zvezde jos da brojis, da se podsetis na slatke dane...z:mrgreen:
Obozavam caj da pijem, sa limunom bez secera i nije vazno od cega je, mada ako mogu da izvoljevam uvek uzmem vocni i to sumsko voce, mmmm taj mi onako naj...Pogotovo sada od kada je ova hladnoca, bar litru dnevno popijem sto na poslu sto kod kuce.z:)

Ćao devojke.
Sad smo se vratili od mojih roditelja.Mama pravila lazanje, knedle sa šljivama, i pitu od jabuka a za mene bundevaru. I naravno krupni kiseli kupus sa suvim mesom.Ko u restoranu, ko šta voli :)
Inače kod nas je i dalje parkiranje misaona imenica. Dovijamo se na sve načine.Od toga da izlopatamo neko mesto, i dok ga klinci čuvaju(a smešni su onako se nakostreše i drže lopate :D), ja brzinski u rikverc i parkiram se.

Ćao devojke.
Sad smo se vratili od mojih roditelja.Mama pravila lazanje, knedle sa šljivama, i pitu od jabuka a za mene bundevaru. I naravno krupni kiseli kupus sa suvim mesom.Ko u restoranu, ko šta voli :)
Inače kod nas je i dalje parkiranje misaona imenica. Dovijamo se na sve načine.Od toga da izlopatamo neko mesto, i dok ga klinci čuvaju(a smešni su onako se nakostreše i drže lopate :D), ja brzinski u rikverc i parkiram se.
Sad cu ja malo da patetisem, ali kad rece mama...
Probudim se pred zoru, mm se spremao rano na put, kada je otisao zaspim ponovo, negde oko 6 a u 7 ustajem...i sanjam moju mamu, vidim je u mojoj sobi, a ne mogu stici do nje, ona me zove i smesi se, ali me neko vuce sa ove druge strane, a ja je zovem, no ne mogu ispustiti glasa, sve nesto krestim i trudim se ne bi li ona nesto preduzela da dodje do mene, ali ona se ne pomera samo se i dalje smesi, iz petinih zila se proderem MAMA i u tom momentu sednem na krevet, budna, skroz, vidim dan napolju,a ja sva u znoju i tako neki gadan osecaj i srecna sto sam je videla i tuzna sto nije ovde samnom i sva pod nekim utiskom...ali volim sto sam je sanjala, kakav osmeh je ona imala, da se bolan lecis...
Eto, aj sad nesto veselije...
Javio mi se sin, kaze super je za sada, radi se ali kaze da i uziva u tom radu...smuvao neku ruskinju, srce malo.

Back