o vlada
Primećen član
- Poruka
- 616
Vaistinu se rodi. Svim vernicma srecan Bozic.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dragi moji MIR BOZJI S VAMA HRISTOS SE RODI. 

Dobar dan. Imam jedno pitanjce. Da li neko salje torte u druge gradove i kako Vam ljudi u tom slucaju placaju, unapred ili prilikom isporuke? I kako se dogovarate sa vozacima? Ja sam do sada uvek ljude upucivala na nase drugare koji imaju firmu i svuda razvoze svoje torte, ali vidim da neki i salju i da to dobro funkcionise.
Drage moje dobro veče
Nadam se da ste Božić provele lepo, u slozi i ljubavli sa svojim najmilijima.
Tradicionalno, bili smo juče kod mojih roditelja,a ja sam prvi put posle 20-tak godina pronašla dukat u česnici. Sudeći po tome, trebalo bi da mi ova godina bude uspešna. Videćemo, vreme će pokazati![]()

o vlada:Bitno je samo raditi korektno, dobro i napredovati i ja zaista verujem da se trud mora isplatiti.
Daca_Su:Mada, eto vidis da ima situacija kad i radis jeftino, pa opet musterija ne dodje sljedece godine.

natasha64:Izgleda da smo sve na istoj ladji, bez obzira da li to radimo kući ili u inostranstvu. I ja sam naučila naše najbliže poznanike da im za rodjendan pored poklona donesem i tortu. A rezultat? Nikakva preporuka, nikakav pomak u poslu. Bavim se ovim već više od 8 god, ali imam porudžbina kao da pečem prvi mesec. Svi ih hvale, kad jedu negde ali kad treba sami da plate, e onda je dobra i ta veštačka.