tenesa84
Aktivan član
- Poruka
- 1.381
Gde steeee?Ja napravila torticu za sutra,zoju
,moji otisli na klizanje,ja malo odmaram....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

gledam malo sta ste radili,trazim neke receptice za medenjake i takooo..

Visnja, imas temu sa medenjacima, brdo recepata, ja sam pravila po Hello Kity receptu, malo su mi suvlji, ali posto je to bilo poslije ponoci pecenje vjerovatno sam nesto zeznula. E da, jos nesto, nemoj kao ja stavljati bagremov med u njih (jer drugi nisam imala...) nekako se uopste ne osjeti njegov ukus, omekani on medenjake, ali nije to onaj pun ukus

Eeeeee tu si ti....znaci polako nazad,zovi kad stignete da cujem detalje...evo mene
nama krece voz u 15h do Minhena, a avion veceras oko 19h...i onda smo kuci...eeeh

...a tako se fino naviknes da ima mesta, nema guzve....bus ti stize npr. u 14.27h i to je bas tako...gradska taksa im je recimo 2e po osobi, sto je poprilicno, ali zato dobijes od pansiona/hotela gde si smesten propusnicu za bus i vozis se koliko hoces, pa se visestruko isplati....inace ovaj nas guesthouse je bas na idealnom mestu..2-3min od galvnog trga Marienplatz, i 10ak min do zicare....peske... mada sam Garmis nije veliki oko 30.000 stanovnika....gledali smo skokove - jupiii, a za skijanje..sta reci 40km staze
...i eto...cujemo se pa da ti pricam, cmok!

Ovde nemam bas nikog tako da cu samo mom dragom muzu pokazati kako se to radi na nas nacin i naravno mojoj devojcici je ovo prvi Bozic pa mislim da treba i da se ovekoveci 
jest malo kasno ali sam se uzelela vaseg drustva .Ovih dana nikako da stignem na cose.Svaki dan u nekoj zurbi i guzvi .Naravno priprema za Bozicne praznike sebi i drugima.Deca na okupu,a tome se najvise radujem .Jos nisam odlucila sta sda pravim od slatkisa ...u majstora kuca oborena
))))