KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro jutro. Ovde se sve svelo na 4 - 5 žena koje pišu. :( A u vreme kada sam se ja učlanila, pisalo se po nekoliko strana dnevno. Zasićenje, šta li...Mm i stariji sin išli po badnjak, a ja imam da pravim dve torte. Idem da pečem one sa belancima i ml. orasima u plitkim plehovima. Držite palčeve da se ne mučim mnogo.

ZD hajde navali, samo radno, pozitivan stav i bice OK. Ja cu u nedelju da pecem tvoju nugat u plitkim plehovima, pa zeljno iscekujem sta ces ti danas da uradis!
Inace, sto se tice posjecenosti, ja primjecujem da ne samo na cosetu da je zatisje, nego na citavom forumu z:hm:
Ja inace jako malo vremena imama kuci za sve zivo, pa i za forum (vise sam dosadna sa mojim nedostatkom vremena, nije to kukanje, to ja samo dijelim svoje zivotarenje sa vama), ali zato za sad do 15h radnim danom vise puta dodjem na forum, ono se nista nije promjenilo, ja na svakoj temi nesto napisem i vidim i dalje ja stojim kao zadnja, malo se prosara jos neko, ali bas nesto malo i sve manje i manje, pa sam tuzna umjesto da se ovjde veselimo :veseljaci:

Pa sad zavisi u kom plehu peces,ja po tome radim kore,ako pecem u 25 onda pecem od dva belanaca,pa po tome smanjujem i ostale sastojke,ako pecem u 30 ili neki pravougaoni,kvadratni pleh onda povecavam,smanjujem,sve zavisi....

Evo i mene.S posla pravo kod mojih na večeru.Volim ta naša zajednička druženja.Braća blizanci sa svojim porodicama, ja sa svojom i tata i mama.Puna kuća.Mada večeras nije kao što je uobičajeno, jer je juče sahranjen mamin brat od ujaka, pa smo bili tihi i puni sete.
Želim Vam da u miru, zdravlju i ljubavi proslavite Badnje veče

I ja vam zelim srecno badnje vece i sutra bozic
attachment.php

Back