Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.747
Da nema tih 35 minuta brzog hoda, salca bi bilo još više, u to budi sigurna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i pocinjem sa citanjem svega propustenog! Veliki pozdrav i poljubac za sve

).Sto se tice treniranja ,brzog hodanja u mom slucaju za kilazu nista nepali .Ja u nenormalnim kolicinama jedem voce ,pa od sile secera i konzumiranja u kasne sate dobila sam nekih 10 kg vise .Tog zadovoljstva sam se odrekla pa jedem samo ujutro i za 2 meseca sam skinula 7 kg sto je za svaku pohvalu .Mogu vam reci da sam jos uvek macka
))))

)) Setanje je zdravo,ne samo da podstice cirkulaciju i topljienje masti vec unosimo i svez kiseonik u telo,primeticete da onaj ko seta bar 3-4 puta nedeljno nema glavobolju. To sam ucila na yogi,da treba otvoriti nozdrve sto sire i udisati vazdih i isto ga kroz nozdrve izdisati. Ja sam probala,prvi dan mi se malo vrtelo a posle toga sam bila kao udrogirana.

Vidim da smo sve bile vredne danas! ja sam upravo dosla sa yoge,utrnuli su misici!
Drago mi je Natasha da si izgurala prvi,sutra ce ti vec biti lakse a za 4 dana ce ti biti super,zeleces jos! 

sad me svi misici bole
a sutra ponovo 
to mi je bilo pri ruci 

Ali kako sam na pisala gore,svakim danom ces se sve bolje osecati

Ja nisam omlitavila,ne pucamo se tabletama i nepijemo proteine samo oblikujemo telo i misice sopstvenom tezinom ili sa tegicima od 1 kg. Nikad nisam cula da je ikad iko omlitavio posle vezbi..Iskreno...
Cao cure.
Evo me posle dugog odsustva sa foruma. Moram priznati da ste mi nedostajele i da sam vas se uzelela. Svima zelim puno zdravlja i veselja u Novoj 2012., a ako ste velesle znaci da vam je sve drugo potaman
Ima ponu novosti pa odoh da provirim maloako mogu dapohvatam sta se sve izdogadjalo za ovo vreme. .