Izgleda da je tolika tajna, da niko ne može da mi kaže ni na pp. ?Ajmo žene, gde je ta solidarnost nestala?
Ja sam do sada "menaž" smatrala za posnu čokoladu. I moje dve kume, koje poste sve male i velike postove su mi rekle da je "menaž" posna. Pre neki dan saznah ovde da nije. Ali, koja je posna? Sto puta sam već rekla da meni post kao post ništa ne znači, i ja lično postim samo Veliki petak (moja kuća, uopšte), ali mi je zaista bitno da znam koja čokolada je posna zbog onih kojima prodajem svoje torte, jer čim poste, znači da je njima bitno. A kada je njima, onda je i meni.
Polemisale smo na temu biljne slatke pavlake, zaključili da nije posna zbog kazeina, i ženi kojoj sam pravila tortu skrenula sam na to pažnju, ali mi je ona rekla da joj je pop

rekao da može biljna slatka pavlaka. I ja napravila kako je rekla.
Da li može neko da napiše ime čokolade, proizvođača, ili stavi sliku posne čokolade? I bele po mogućstvu, jer nije dovoljno napisati"menaž" nije posna, i postoji bela čokolada posna, nego bi valjalo dati još koju informaciju.
Dobro jutro.
U ovo sumorno i oblačno jutro, pravim veliko spremanje u prizemlju. Zavese oprane, prozori izbrisani, malo sam virila ovde, pa nastavljem dalje.