Dobro jutro.... Teta Iro srecan put, lepo se provedite i nauzivajte .....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro vam zelim. Stize dan mog puta. Veceras krecem a jos nisam pocela ni da se pakujem. Doduse sve sam nabavila pa cu lako potrpati u kofere.
Moram da zavrsim ovu rodjendansku torticu od 10kg i jednu koju nosim na babine. I to danas moram da obavim.Nadam se da cu stici da svratim i da se osisam da ne idem ko cudo.
Ljubim vas i zelim vam lep i suncan dan a obecali su da ce takav i biti.
SREĆAN PUT I LEPO SE PROVEDITE!!!Dobro jutro vam zelim. Stize dan mog puta. Veceras krecem a jos nisam pocela ni da se pakujem. Doduse sve sam nabavila pa cu lako potrpati u kofere.
Moram da zavrsim ovu rodjendansku torticu od 10kg i jednu koju nosim na babine. I to danas moram da obavim.Nadam se da cu stici da svratim i da se osisam da ne idem ko cudo.
Ljubim vas i zelim vam lep i suncan dan a obecali su da ce takav i biti.
cake-pops
Npr.:Šta je ovo?![]()
Hvala na lepim zeljama. Lepo je kada znas da imas toliko dobrih prijatelja. Evo samo da vam mahnemdok cekam da Gea tours dodje kombijem po mene. Sledeci put vam se javljam iz Majamija
![]()
Wanja menaž može da sadrži mleko u tragovima tako da nije posna to samo znaci da proizvodnu liniju koriste i za mlecne cokolade
cilence:tako da se sigurno negde u procesu proizvodnje zadesi neki ostatak mleka ,kostunjavog voca ili glutena i to je obavestenje za one koji su alergicni na te sastojke
Zadovoljna domacica:Pitala sam već. Šta bi se desilo kada bi sekli mrsne kolače, pa istim tim nožem odmah, bez pranja, sekli posne? Ne bi više bili posni, ili bi bili?
Domacice 4 godine sam isla na praksu u stark tako da znam o cemu pricam za pionir ne znam,i naravno da ti kolaci vise nisu posni rezonujuci zdravom logikom![]()