KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:zcepanje::zcepanje: Domacice nemoj da se uzbudjujes , ne mozes svakom da budes draga i simpaticna neko te gotivi a neko ne, zar nisam u pravu?A da li cu da odgovaram na pitanja je moja stvar a mnogima sam vec rekla koju cokoladu koristim pa ne bih da se ponavljam.. i da evo opet:roll:

Ma evo i mene :bye: jaooo ovu malu obozavam, i sretnem je jednom ispred Instituta za majku i dete kad sam vodila Strahinju na neku kontrolu, znaci mala je otkacena i uzivo :D a med je medeni!!
Kako ste zenskaci? Ima li neko ko sprema slavu ili samo spremate za prodaju za slavu? :) :) ljubac!!

Poslednja izmena:
Dobar dan,ja se malo zanela pa pobrkala teme,otisla na torte i pozelela vam lep dan,mislaci da je cose :)

Kolaci :dash::dash::dash:
Una,ako si nocas stucala da znas da sam te ja pominjala :) kuglala sam kuglice i deo glazirala,smorila sam se ziva

Lep dan vam zelim

Dobro jutro, dobar dan!
Obavila (ne ptreterujem) bar 15 telefonnskih poziva od jutros, "podnela izveštaj" gazdi i spremila sebi čaj da malko predahnem.
Kolega slavi Svetog Nikolu i to posnog, a ima dva sjajna klinca kojima sam (a da to i ne znaju ;), znači u sebi) obećala kolače pa se nešto mislim da je ovo dobra prilika...
To bi značilo da se večeras bacim na spremanje... :think:
Videću... u zavisnosti kad dođem kući.
U međuvremenu ću "pokupiti" ono što bi moglo biti zgodno za pripremiti.

Joooooj narode šta mene snađe. :( Imam u levom bubregu kamen i pesak, i to baš sinoć rešilo da krene. Pola noći sam provela u hitnoj, a pola dana danas u bolnici u SM. A sve to uz ludačke bolove, noćas sam htela sa sprata da skočim. :sad2:

A mojim roditeljima je slava, i imam 6 naručenih torti za vikend, a ja ne znam gde se nalazim. Za pet godina koliko ovo radim, ni za jedan vikend nisam imala 6 torti, i sada kada imam, ovo me snađe. Pa stvarno iz kože da iskočim.

Joooooj narode šta mene snađe. :( Imam u levom bubregu kamen i pesak, i to baš sinoć rešilo da krene. Pola noći sam provela u hitnoj, a pola dana danas u bolnici u SM. A sve to uz ludačke bolove, noćas sam htela sa sprata da skočim. :sad2:

A mojim roditeljima je slava, i imam 6 naručenih torti za vikend, a ja ne znam gde se nalazim. Za pet godina koliko ovo radim, ni za jedan vikend nisam imala 6 torti, i sada kada imam, ovo me snađe. Pa stvarno iz kože da iskočim.

Uh znam kako je ja sam pre nekih deset godine imala napad, imala sam kamenje u oba bubrega i onda sam isla na vma tamo su mi bili preporucili terapiju e sada nekada je bio caj koji se zvao calculit i meni je on pomogao rastopio mi,je kamenje medjutim vise nema da se nadje jer sam pre dve godine trazila za mog muza,posto se i njemu pojavio kamen ali nista. pokusaj nekim drugim cajevima neko kaze da mu pomogne,ali opet zavisi kakav je kamen sta da ti kazem drzi se to su muke tantalove:bye:

Back