KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ku ku žeMske
i17.gif

Ha ha ha covjece ja se u ogledalo ne smijem pogledati, samo ujutro kad trcim na posao malo da pocesljam ovu svoju ne opranu kosu (sjetih se nocas u 1h da sam trebala to juce obaviti :rotf:) prepadnem se i odjurim, nemam kad da mislim o tome

Heeeej svima! U susret mom rodjisu koji je u UTORAK 13.12.!!! :D hocu da iznenadim drugarice sa cake-pops jer su mi se torte smucile :) E sad za to mi teba glazura od bele cokolade i ja kupim oni na meru i fuj je..
Treba mi preporuka za belu cokol. kojom glazirate kolace..posto ja to ne pravim..

ja koristim Chocoline-Kruševac,izuzetno je bijela,dok ovdje ima i Gracija(ne znam ko proizvodi),ali je tamna i zna se desiti da je ponegdje zalutalo tamne čok.u njoj.......
jedva čekam da vidim cake-pops,pa da nam i koji praktičan savjet podijeliš........meni se oni jako sviđaju,ako stignem klincima bih za N.Godinu bar napravila nešto od njih

Ja ne bih smela tako rano da krenem da pečem keksiće i kolačiće, jer bi ih mm potamanio ;)

E pa draga, ja sam moje društvo naučila da to što je na prodaju, ne smeju da jedu, samo to što im nadelim. Ali, posle nedelju dana pečenja, već je i njima svima dosta slatkog, pa nisu dosadni. A ja, ja ne mogu ni da probam, od silnog slatkog ukusa, samo što mesim i pravim, ponekad kažem, da mi je i vazduh sladak, pa moram dobro da se opaprim ljutom čili, da mi malo pomogne.

Moze i ona od sl. dekora, stvarno je predivna, gusta ali zato se stavi malo vise ulja i sjajna, glatka, prva liga. Kad nema nje onda i ja koristim Chocoline
ja koristim Chocoline-Kruševac,izuzetno je bijela,dok ovdje ima i Gracija(ne znam ko proizvodi),ali je tamna i zna se desiti da je ponegdje zalutalo tamne čok.u njoj.......
jedva čekam da vidim cake-pops,pa da nam i koji praktičan savjet podijeliš........meni se oni jako sviđaju,ako stignem klincima bih za N.Godinu bar napravila nešto od njih

Možda grešim, ali mislim da je Gracija loša čokolada.Slabo se steže.Mnogo bolja je Gold.Ima je bele i crne.

Dobro jutro vam zelim. Stize dan mog puta. Veceras krecem a jos nisam pocela ni da se pakujem. Doduse sve sam nabavila pa cu lako potrpati u kofere.
Moram da zavrsim ovu rodjendansku torticu od 10kg i jednu koju nosim na babine. I to danas moram da obavim.Nadam se da cu stici da svratim i da se osisam da ne idem ko cudo.
Ljubim vas i zelim vam lep i suncan dan a obecali su da ce takav i biti.

Back