msneki
Ističe se
- Poruka
- 2.617
Cao svima 
Poseban pozdrav za Belu Radu Gde si nam ti?
 Gde si nam ti?

Poseban pozdrav za Belu Radu
 Gde si nam ti?
 Gde si nam ti?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gde si nam ti?
 Gde si nam ti?Cao svima
Poseban pozdrav za Belu RaduGde si nam ti?

Znam da treba opet nešto da stisnem, ali ne znam šta. Ako znate, pomagajte.
 Znam da treba opet nešto da stisnem, ali ne znam šta. Ako znate, pomagajte.Žene, nešto sam stisnula i strašno mi se smanjila slova na forumu.Znam da treba opet nešto da stisnem, ali ne znam šta. Ako znate, pomagajte.

Jedna tortica gotova sutra ce ukrasavanje
 Jedna tortica gotova sutra ce ukrasavanje 
Drage moje,ovdje dinamično....Prines ne daj se uzrujati,po ko zna koji put shvatim težinu ovog posla, u svakom smislu.............Hvala vam cure na pomoći za alatiće........ja kao preparirana,još 3 dana valja izgurati...........a večeras imala mušteriju koja me iscijedila kao krpu,na sav fizički kolaps ona me totalno smorila................Odoh u krpe............

dosli sa odmora, odmah poceli sa radom...i klasika...pre toga mi je bila draga drugarica-forumasica iz ZG
 dosli sa odmora, odmah poceli sa radom...i klasika...pre toga mi je bila draga drugarica-forumasica iz ZG  pa odmor....sad uleteli kolacici, pocela im sezona..torte i tako.... dobro je sto za N.G. opet idemo u Nemacku - avio karte kupljene - jupiii...ja inace ozbiljno razmisljam da probamo da se selimo tamo...obozavam i Austriju i Nemacku..al' prvo treba nauciti jezik...sto cemo odmah cim se muz vrati sa puta..a da otisao je u Qatar na put (dobro neki to vec i znaju posto im kukam svaki dan hahahahah...
 pa odmor....sad uleteli kolacici, pocela im sezona..torte i tako.... dobro je sto za N.G. opet idemo u Nemacku - avio karte kupljene - jupiii...ja inace ozbiljno razmisljam da probamo da se selimo tamo...obozavam i Austriju i Nemacku..al' prvo treba nauciti jezik...sto cemo odmah cim se muz vrati sa puta..a da otisao je u Qatar na put (dobro neki to vec i znaju posto im kukam svaki dan hahahahah... - sorry za moje drugarice, prezivecete
 - sorry za moje drugarice, prezivecete  ), ali se nadam se brzo vraca
), ali se nadam se brzo vraca  eto to bi bile novine kod mene u posled. vreme..krecu hladniji dani..malo vise vremena u kuci pa cemo se mozda i cesce "vidjati" ovde
 eto to bi bile novine kod mene u posled. vreme..krecu hladniji dani..malo vise vremena u kuci pa cemo se mozda i cesce "vidjati" ovde  mah mah
 mah mah

inace jel neko za kaficu
inace jel neko za kaficu