tenesa84
Aktivan član
- Poruka
- 1.381
Dobar dancic...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.... Slazem se sa Potom nisu oni nesto odusevljeni nasim tortama a ni sitnim kolacima ako su dosta slatki (a jesu ). Ali ja sam za to pronasla lek pa smanjim secer u pola pa jedu i lizu brkove
ali ostaje problem korica
. Posto ja zivim u Nemackoj u Hamburgu mogu vam reci da Nemci jedu ili torte sa punooo slaga ili suve kolace (mramorni,limun i sl.) pa na njih dodaju slag. Naravno kada vide moju tortu oblozenu fondanom oduseve se ali uvek misle da je marcipan koji ja neeeee podnooosim 

Ako,ako ..zaslužila si da malo predahnešA ja danas baš lenja...juhuuuuu
Ja sam vrednaaaaaaaaaaa,juhuuuuu
. Klinci su se izjasnili da neće sa nama,Ćerka ide na rodjendan kod drugarice, a mladji će da čuva baku ili ona njega.Već će se njih dvoje dogovoriti
Fantastično izgleda!!! Može na pp detalji-veličina i cena .HvalaPogledajte prilog 209000Pogledajte prilog 209001Pogledajte prilog 209000Pogledajte prilog 209001
Dobro vece dame,
Evo malo novina i kod nas![]()

i odoh za NS

skupo im valjda, pa sad sta da radim, ne mogu ovo da radim za Dz i gotovo, ako su kvalitetni sastojci i toliki detalji na torti, uh... uhvatila me neka kriza 

I još uvek sam u toj fazi, i ko zna dokle ću biti. Recimo, ova torta je koštala 1400 dinara, sa sve dekoracijom i tacnom je imala 2,8kg, a unutra je bila "švaler" torta, sa čokoladom, ne kakao tablom, i 300g oraha u korama, doduše sa margarinom, a ne puterom.

) kaže da je bolje raditi i imati više posla nego po velikoj cijeni manje. Ja sam imala posla za moje mogućnosti i vrijeme kojim raspolažem pored redovnog posla od 7 do 15h i jedva stizala pa mi sad ova 1 torta za sljedeći vikend malo...