KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E sad dok piskaram to jest kuckam poslednjim atomima da Vam kažem da je rodjendan prošao FENOMENALNO.Da je dece bilo punoooo,da je roditelja i prijatelja bilo baš dosta(došlo je 90% od planiranih). Divno provedena 2 sata.Moglo je i duže, ali termini u igraonici su bili takvi. Sutra, kad malo dodjem sebi, postaviću slike.A sad ljubac ženskice i laku noć

Hvala ti draga, ova mi i u ove kasne sate izgleda jako primamljivo. Ja sam bolesna, danas kad sam otvorila usta kod dr a ona kaze JOOOOOJ uh reko sta bi :eek:, kaze bris, bolovanje i sutra jak antibiotik ako ima bakterija kako se njoj cini da je bas grozno!!!
Eto sad malo da se i ja odmorim, odnosno sutra vec pocinejm figurice i ostalo za vikend, pa mi taman odmor od onog prvobitnog posla dobro dodje, a grlo cu vec da izdrzim :zcepanje:
Cao svima :bye:
Daš ste vredne ni nestišete da popijete keficu na forumu. No ja sam vam spremila jednu pa ko kad stigne nek se posluži.

Fw%20Coffee%20art7.jpg

e,baš,što primceska reče poslednjim atomima snage dijelim reputaciju,kasnim malo pa ne stigoh svima,pamtim........kod mene LUD naredni vikend,od petka odbijam porudžbe,a koliko će ih se još nakititi do subote ne smijem ni da mislim.Cijeli dan sam u fondanima i figuricama.Kako izgurati sedmicu ,nemam pojma,a kad sve prođe Sv. Luka,posla do utorka cijenim po 17h dnevno.Ovaj put sam se uistinu uplašila,ima mnogo fondan dekoracije,a tu sam pužić.Držite mi palčeve..................lijepi snovi.

E bas super sto je to sve tako dobro ispalo i svi srecni i zadovoljni, odmaraj sad, zasluzila si!!!
E sad dok piskaram to jest kuckam poslednjim atomima da Vam kažem da je rodjendan prošao FENOMENALNO.Da je dece bilo punoooo,da je roditelja i prijatelja bilo baš dosta(došlo je 90% od planiranih). Divno provedena 2 sata.Moglo je i duže, ali termini u igraonici su bili takvi. Sutra, kad malo dodjem sebi, postaviću slike.A sad ljubac ženskice i laku noć

Evo i ja prezivjeh prosli vikend, tako da samo hrabro i nema posustajanja, a kad uzmes parice onda ce to sve da legne na svoje mjesto :rotf: :rotf:
Laku noc
e,baš,što primceska reče poslednjim atomima snage dijelim reputaciju,kasnim malo pa ne stigoh svima,pamtim........kod mene LUD naredni vikend,od petka odbijam porudžbe,a koliko će ih se još nakititi do subote ne smijem ni da mislim.Cijeli dan sam u fondanima i figuricama.Kako izgurati sedmicu ,nemam pojma,a kad sve prođe Sv. Luka,posla do utorka cijenim po 17h dnevno.Ovaj put sam se uistinu uplašila,ima mnogo fondan dekoracije,a tu sam pužić.Držite mi palčeve..................lijepi snovi.

Dobro jutro spavalice :bye::bye::bye:Hoce li koja kaficu da vam skuvam.Ja pravila sinoc kale za tortu pa nisam nesto zadovoljna ,ali sta cu kad nemoze bolje.Gum pastu pravila pa mi je boja kao prljava.Ma necu da se sekiram bice bolje drugi put.

cure,trabam par informacija.Naime,brat ide ovih dana u BG,pa me zanima koja lokacija je bliža Novom Beogradu,Eurowilt ili Torteko,koji su povoljniji i da li na sajtu mogu provjeriti koje artikle imaju trenutno u prodavnici.Htjrla am se malo ponoviti po nižim cijenama.Hvala vam unaprijed.

Eurowilt ti je svakako blizi,ali torteco u Pancevu je povoljniji.E sad oni ni nemaju bas skroz istu robu,u Pancevu je uglavnom sve Wilton,sada su poceli po malo da ubacuju i jos po nesto,a u eurowiltu imas razlicitih proizvodjaca.Ja sam juce bila u obe prodavnice,i nemaju sve sto je na sajtu,ja sam trazila 4,5 artikala nisu imali a na sajtu stoje u ponudi....Najbolje ti je da pogledas na sajtu,odredis sta bi htela pa da nazoves da pitas da li imaju,mislim da mogu da ti ostave ako ce on uskoro dolaziti....

Kakvo laku noć :D Radi se punom parom.Opet kasna porudžbina za slane rolate.Nije puno 8 kom.Isporuka sutra u16(pardon to je već danas), aja radim od 05.00, a kod kozmetičara imam zakazano u 15.00, a u 19 na slavu.E pa sad možda da sam Hudini, možda bi ja to sve stigla.

Pa covjece, ja sad napisah da se nauzivas ovaj vikend, kad odjednom ne lezi vraze, porudzbina za sutra, pa ti ljudi nisu normalni, stvarno, pa se sve vise i vise pitam jesmo li mi noralni koji i dalje primamo takve narudzbe i za sad koliko-toliko odoljevamo, joj... Ti neces oka sklopiti, ima da zaspes za stolom na SLavi sutra uvece od umora... NE DAJ SE
Kakvo laku noć :D Radi se punom parom.Opet kasna porudžbina za slane rolate.Nije puno 8 kom.Isporuka sutra u16(pardon to je već danas), aja radim od 05.00, a kod kozmetičara imam zakazano u 15.00, a u 19 na slavu.E pa sad možda da sam Hudini, možda bi ja to sve stigla.

Back