KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobar dan. Samo da Vas pozdravim. Ja torte ne radim dugo, ali i za ovo vreme sam shvatila da moje zivce i mir ne moze novac da nadoknadi. Naravno para nikada dosta, ali ja sam skromna zena. Tako da porudzbine u poslednji cas ne primam. Ako neko ne zna kada mu je detetu rodjendan upamtice za ubuduce.

Drage moje,ovdje dinamično....Prines ne daj se uzrujati,po ko zna koji put shvatim težinu ovog posla, u svakom smislu.............Hvala vam cure na pomoći za alatiće........ja kao preparirana,još 3 dana valja izgurati...........a večeras imala mušteriju koja me iscijedila kao krpu,na sav fizički kolaps ona me totalno smorila................Odoh u krpe............

Drugarice, hvala vam na cestitkama i zeljama!! Hvala vam na bonicama i prelepim komentarima, i sto kaze Ekrem: " uh sto volim sto sam dos`o (ovde)..." Bas volim sto vas imam i sto ste divne!! :heart: Jedna tortica gotova sutra ce ukrasavanje :)

Drage moje,ovdje dinamično....Prines ne daj se uzrujati,po ko zna koji put shvatim težinu ovog posla, u svakom smislu.............Hvala vam cure na pomoći za alatiće........ja kao preparirana,još 3 dana valja izgurati...........a večeras imala mušteriju koja me iscijedila kao krpu,na sav fizički kolaps ona me totalno smorila................Odoh u krpe............

Hvala Maji.Rešila sam da uplatim kurs za vidovnjake, da bih mogla da znam šta neko misli.
A tebi sa srećom, da uspešno izguraš sve to

Dobro jutro i od mene. Nek vam je lep i prijatan dan.

images

evo i mene da se zvanicno "prijavim"...bez obzira sto pratim ono sto bi trebalo :D dosli sa odmora, odmah poceli sa radom...i klasika...pre toga mi je bila draga drugarica-forumasica iz ZG :D pa odmor....sad uleteli kolacici, pocela im sezona..torte i tako.... dobro je sto za N.G. opet idemo u Nemacku - avio karte kupljene - jupiii...ja inace ozbiljno razmisljam da probamo da se selimo tamo...obozavam i Austriju i Nemacku..al' prvo treba nauciti jezik...sto cemo odmah cim se muz vrati sa puta..a da otisao je u Qatar na put (dobro neki to vec i znaju posto im kukam svaki dan hahahahah...:telefon: - sorry za moje drugarice, prezivecete :heart:), ali se nadam se brzo vraca :D eto to bi bile novine kod mene u posled. vreme..krecu hladniji dani..malo vise vremena u kuci pa cemo se mozda i cesce "vidjati" ovde :D mah mah:bye:

evo i jedne lepe fotke za laku noc ili dobro jutro :)

Neuschwanstein - zaista je fascinantan!

Unchi gde ces bre?!

Salim seeee..i ja sam bila u Bechu i zaljubila se u grad nacisto!

A to sto nema muza sam se navikla..imala sam i te muke u pocetku ali sad posle 4 godine mi je normalno...covek je kuci 10 dana mesecno, ali eto kupismo i stan pa znamo zasto je tako..

znam zenskice...sto kazu ziv se covek na sve navikne..jos ako imate cilj tog tipa ...nego eto ja ako mogu da biram, ne bih da ta putovanja budu tako dugackaaa, hahaha:D...niti volim da smo razdvojeni..a ko pa voli? eto ti pravi kaficu a od mene dobijete nesto da se zasladite :D

Una, vidim da ste se SUPER proveli!!! Sto se tice odlaska zauvjek u neku od te dvije zemlje bilo bi divno kad bi se to i ostvarilo, ja stalno razmisljam kako bi bilo dobro otici u bijeli svijet i tamo praviti ove nase tortice!!! Prvo, sto se tamo takav rad MNOGO vise cijeni, a drugo sto oni nemaju pojma o kvalitetu ispod dekoracija koji mi ovdje pravimo. A tek kad pomislim na one americke debele i suve kore, fuj... Ma covjece, kad bi im stavili neku tvoju Una tortu na sto tamo u sred Beca oni bi odlijepili, pa tek kad bi je i probali!!!
Svaka cast sacher torti, to priznajem, nema zamjerke...

Hej, Una, a kate za skokove ne spominjes???

.. kad bi... evo ja jesam i da kazem da stranci ne voleee nase torte! pojedu zalogaj, dva, kazu dobra je ali preslatka i ne mozemo vise..... sigurna sam da i vesna ovo moze potvrditi.... da samo znate kakve kolace francuzi jedu.... mmmm....

Back