Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.700
Torta je ova http://forum.krstarica.com/showthre...anje-torti?p=19451230&viewfull=1#post19451230
I da se odmah na početku priče razumemo, ja se ne žalim, samo komentarišem.
Figurice sam pravila celo posle podne. Srećna okolnost je ta što ja zaista imam puno slobodnog vremena, pa mi to posle podne nije zafalilo. Jer, džaba je meni slobodno vreme, kada nemam para. Ovako, kada nešto radim , nadam se nekim paricama. Ali ja to gledam ovako. Za jedan dan, komotno mogu da napravim tri torte. To je 9kg. Neka mi čisto od svakog kg ostane 200 dinara, to je danas 1800 dinara. Da mi je deset takvih dana u mesecu, to je 18 000 dinara. Nečija plata za ceo mesec, a ja radila deset dana, u svojoj kuhinji. Druga priča je to što ja nemam tih deset dana koje želim mesečno, uglavnom nemam ni jedan dan.
Opet, to je samo moja filozofija i logika, ali 700 din/kg je kod mene svima jako skupo, i svi se odlučuju za jeftinije varijante, tipa smrznutih torti od 2kg za 1000 dinara.
I da se odmah na početku priče razumemo, ja se ne žalim, samo komentarišem.
Figurice sam pravila celo posle podne. Srećna okolnost je ta što ja zaista imam puno slobodnog vremena, pa mi to posle podne nije zafalilo. Jer, džaba je meni slobodno vreme, kada nemam para. Ovako, kada nešto radim , nadam se nekim paricama. Ali ja to gledam ovako. Za jedan dan, komotno mogu da napravim tri torte. To je 9kg. Neka mi čisto od svakog kg ostane 200 dinara, to je danas 1800 dinara. Da mi je deset takvih dana u mesecu, to je 18 000 dinara. Nečija plata za ceo mesec, a ja radila deset dana, u svojoj kuhinji. Druga priča je to što ja nemam tih deset dana koje želim mesečno, uglavnom nemam ni jedan dan.
Opet, to je samo moja filozofija i logika, ali 700 din/kg je kod mene svima jako skupo, i svi se odlučuju za jeftinije varijante, tipa smrznutih torti od 2kg za 1000 dinara.
rece da ne mogu i ako moze malo jeftinije. Ja spustim cenu ali i to joj je puno. Eeeee nece da mozeeee. Doslo mi je da joj spustim slusalicu ali uradicu joj tortu jer dolazi preko moje stalne musterije. Moj muz je rekao da sam budala i da ne cenim svoje vreme provedeno oko torti posto ja zelim da mi sve uvek super izgleda.

. Ja plazmu donosim iz Srbije zenoooooo a u turskoj radnji kosta kao Svetog Petra kajgana , u receptu ide jedan red
. Ako hoces vise plazme veca je i cena,ali onda ti je skupo.

ovaj pardon toster