tenesa84
Aktivan član
- Poruka
- 1.381
Dobar dan......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj zubar bi ti rekao: Da je valjao ne bi se polomio.Dobro veče.Mi se vratili sa jednog rodjendana.
Sutra počinjem da radim, a ja nisam spavala 2 dana, taman koliko sam bila slobodna.Sutra kod zubara, uspela sam da polomim prednji zub.Obožavam kuvani kukuruz, ali ovaj me košta 100 evrića![]()
Moj zubar bi ti rekao: Da je valjao ne bi se polomio.![]()
Moj zubar bi ti rekao: Da je valjao ne bi se polomio.![]()
...evo ti malo podrske, da izdrzis...znam da je tesko, ali bit ce dobro, mora biti...Dobro vece i od mene..ja poludeh od brige...na Kosovu se svasta desava a tamo su mi roditelji,sestre sva rodbina.....i ja trebala u petak da odem...poludecu od brige!
![]()
Daće Bog da se što pre smiri malo situacija, da i tebi a i mnogima koji imaju sličnu muku bude malo lakše.Ljubim te!Hvala vam svima na recima podrske...hvala Bogu pa javljaju da je mirno a i moji mi kazu da se smirilo....Videcemo mozda i odem kod mame i tate....![]()
E da Vam javim jednu lepu vest.Ceca79 je postala ponosna mama jedne prelepe devojčice. Mama i beba su dobro, a ja im od srca želim sve, sve najbolje
E da Vam javim jednu lepu vest.Ceca79 je postala ponosna mama jedne prelepe devojčice. Mama i beba su dobro, a ja im od srca želim sve, sve najbolje
Dobar dan...zanima me da li na ovom podforumu imaju recepti za kolace, torte za cije spremanje nije potreban mikser...idem u inostransvo i sumnjam da cu u domu imati miksera, ali bi bas volela da spremim neki lep kolac ili tortu...![]()